«روایت ناتمام سیما» به کارگردانی علیرضا صمدی، امروز چهارشنبه 13 تیر روی پرده سینماها میرود؛ فیلمی اجتماعی با محوریت مسائلی مثل جنبش میتو، پشتپرده سمینارهای موفقیت و … ساخته شده است. شخصیت محوری فیلم، استاد روانشانسی است که خیلیها او را فردی بسیار موفق میشناسند اما با کنار رفتن نقابها، وجوهی جدید از زندگیاش فاش میشود.
به گزارش فیلمنیوز، «روایت ناتمام سیما» با بازی حامد کمیلی، آزاده صمدی، غزل شاکری، مهران احمدی و … سومین فیلم کارنامه علیرضا صمدی بعد از «ناتمامی» و «صحنهزنی» است؛ اثری که به نسبت دو فیلم قبلی این کارگردان، گامی روبهجلو پیش رفته است. در اولین روز اکران این فیلم، نگاهی اجمالی داریم به ابعاد مختلف آن.
فیلمنامه | تمرکز اصلی فیلم روی شخصیت آرش است؛ یک استاد دانشگاه موفق که همایشهای انگیزشی پرمخاطب برگزار میکند و طرفدارهای زیادی دارد. او در زندگی خانوادگی هم موفق است اما یک مرتبه با فاش شدن رازی درباره گذشته، همهچیز تحتتاثیر قرار میگیرد. در «روایت ناتمام سیما» جزئیات رفتاری کاراکترها اهمیت زیادی دارد. آنها مرحله به مرحله با خردهروایتهایی معرفی میشوند و با توجه جایگاهی در زندگی گذشته و حال شخصیت محوری دارند، رفتارشان اهمیت ویژهای پیدا میکند. ماجراها در همتنیدهاند و در کل روایتی قابلقبول را پیش میبرند. تمرکز روی موضوعات روز جامعه از جمله مسائلی است که باعث میشود مخاطبان با میل بیشتری آن را دنبال کنند.
کارگردانی | علیرضا صمدی با معرفی درست شخصیت، از همان ابتدا مخاطب را با خود همراه میکند. انتخاب بازیگران درست و براساس تعریفی که در فیلمنامه از نقش شده است درست و منطقی به نظر میرسد. التهاب موجود در موقعیتهایی که هریک از شخصیتها بخصوص شخصیت اصلی به فراخور در آن گرفتار میشوند باورپذیر ساخته شده. بهطور کلی فیلم از ابتدا تا انتها ریتم درست و کنترلشدهای دارد و مخاطبان احساس خستگی نمیکنند. کارگردان از موقعیت اجتماعی شخصیت اصلی بهره برده و اهمیت جنبش میتو و نمایش پشتصحنه سمینارهای موفقیت و بدهبستانهایی که دور از چشم مردم رخ میدهد به عنوان یکی از برگ برندهها استفاده کرده است.
بازیگران | با چهار شخصیت اصلی در این فیلم مواجهیم که زندگیشان بهم ارتباط پیدا میکند و خواسته و ناخواسته پایشان به یک بازی باز میشود. جدای از شخصیت اصلی آرش که حامد کمیلی به شناخت درستی درباره آن رسیده و توانسته با همه پیچیدگیها و احساسات متناقض، از پس ایفای آن بربیاید، مهران احمدی، آزاده صمدی و غزل شاکری، به نسبت حضوری کمرنگتر دارند. با اینحال جنس بازی آنها و تواناییشان در ساخت این روابط، اهمیت زیادی دارد. مهران احمدی در جایگاه مردی قرار گرفته که پشت تمام رفتارها و تلاشهایش، حسادتی همیشگی موج میزند و میخواهد از همهچیز به نفع خودش بهرهبرداری کند. آزاده صمدی را به نسبت نقشهایی که این اواخر از او دیدهایم متفاوتتر ظاهر شده و تغییرات احساسات شخصیت لاله را ملموس به نمایش گذاشته. غزل شاکری، بازیگر نقش سیما هم که نام فیلم براساس او شکل گرفته، موفق شده مقتضیات طبقه اجتماعی و جایگاهش را در جامعه به درستی منتقل کند.
فیلم «روایت ناتمام سیما» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا صمدی، به تهیهکنندگی مجید رضابالا در سال 1401 تولید شد و حامد کمیلی، آزاده صمدی، مهران احمدی، عزل شاکری، مسعود کرامتی و مریم سعادت از بازیگران آن هستند. این فیلم از امروز چهارشنبه 13 تیر روی پرده سینماها رفته است.