نمایش «نوزده نود ونه» به نویسندگی و کارگردانی ایوب آقاخانی در هشت شب اول اجرای خود موفق شد با جذب 850 مخاطب گیشه خود را به مرز 90 میلیون تومان برساند و تا به پرفروشترین نمایشی تبدیل شود که در سالنی غیر از سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفته است.
به گزارش فیلمنیوز، ایوب آقاخانی از نوزدهم بهمن ماه براساس متنی از خودش نمایشی با عنوان نوزده نود ونه را در تالار«چهارسو» مجموعه تئاتر شهر روی صحنه برده که این نمایش توانسته به پرفروشترین و پرمخاطبترین اثری تبدیل شود که در سالنهای فرعی این مجموعه روی صحنه رفته است.
نوزده نود ونه که قیمت بلیت آن 160 هزارتومان است با ظرفیت سالن 160 نفری توانسته طی هشت شب پذیرای 850 مخاطب باشد که با جذب این تعداد مخاطب فروش آن به رقم 87میلیون 584 هزار تومان رسیده است. در این نمایش که داستان آن روایتی است از روزهای ابتدایی آغاز پاندومی کرونا بازیگرانی چون سپند امیر سلیمانی، الهه شه پرست، ویدا جوان، ابوالفضل جمشیدی و میثم میرزائی به ایفای نقش پرداخته اند.

این تالار علاوه بر کار ایوب آقاخانی پذیرای نمایش روزی روزگاری سمنگان به کارگردانی محمودرضا رحیمی است. این نمایش طی سه اجرا با جذب 132 مخاطب در مجموع 13 میلیون و 216 هزارتومان فروخته است.
تالار سایه هم این روزها پذیرای نمایش دویست و هشتادمین شب سال به کارگردانی مرجان پورغلامحسین است.این نمایش تاکنون 8 اجرا داشته و توانسته 18 میلیون و 960 هزارتومان بفروشد.
دیگر نمایشهای روی صحنه در مجموعه تئاتر شهر هم به شرح زیر فروش داشته اند.
سیاه خال | محسن اردشیر | تالار اصلی | فروش: 112 میلیون و 896 هزار تومان
مثلث | قیس یساقی | تالار قشقایی | فروش : 37 میلیون 232 هزار تومان
شکافتن کام ماهی | سمن قناد | کارگاه نمایش | فروش: 17 میلیون 940هزار تومان
عددهای نشده | حسین کشفی اصل | تالار قشقایی | فروش : 48 میلیون 450 هزارتومان
خبرنگار بی خبر | محمد هادی عطایی | کافه تریای تالار چهارسو | فروش : 4 میلیون 680 هزار تومان
من نوید نیستم | سید علی خوشرو | کافه تریای سالن قشقایی | فروش: 5 میلیون و 100 هزار تومان