پس از پخش دو قسمت از سری جدید برنامه سینمایی «هفت»، رسانههای مختلف درباره عملکرد بهروز افخمی و کیفیت این برنامه ابراز نگرانی کرده و این پرسش را مطرح کردهاند که ساخت چنین برنامهای با این رویکرد جدای از هزینهای که از بیتالمال صرف آن میشود، واقعا چه دردی را از سینمای ایران دوا خواهد کرد؟
به گزارش فیلمنیوز، پس از انتشار فهرست فیلمهای راه پیدا کرده به بخش مسابقه جشنواره چهلودوم فیلم فجر، انتقادها نسبت به حضور بهروز افخمی در جایگاه مجری برنامه «هفت» آنهم درحالی که خودش در جشنواره چهلودوم فیلم فجر فیلم دارد بالا گرفت؛ اعتراضی که به جایی نرسید.
بعد از آن بود که مخاطبان و منتقدان به تماشای دو قسمت ابتدایی این برنامه نشستند و سپس بازار اعتراضها نسبت به ضعف برنامه بالا گرفت.

خبرگزاری تسنیم در مطلبی تحلیلی روی این مسئله تاکید کرده که برای بهروز افخمی مخاطب هیچ اهمیتی ندارد و این مسئله را هم میتوان در فیلمها و سریالهایش دید، هم در برنامه «نقد سینما»یی که سال گذشته اجرا کرد و هم برنامه «هفت» امسال.
در این نوشتار تحلیلی آمده: «او در مهرماه 1394 تا خردادماه 1395 هم تجربه اجرای برنامه «هفت» را داشت. هر بار این ادعا را دارد که با «هفت» میآید و قصدِ نجات سینمای ایران را دارد اما نه تنها نجاتی اتفاق نمیافتد بلکه جستی میآید و جستی میرود.»
در ادامه روی این مسئله تاکید شده که برنامه «هفت» نه چالشی ایجاد میکند و نه جریان فرهنگی به راه میاندازد: «یک زمانی قرار بود برنامههای سینمایی و هنری روی آنتن تلویزیون هم محتوا داشته باشند و هم چالش ایجاد کنند. البته همیشه چالش به معنایِ حاشیهسازی و حاشیهپراکنی نیست. بلکه چالش یا همان جریانسازی فرهنگی که برنامه ساخته میشود تا چنین اتفاقی را رقم بزند. وگرنه بودن یا نبودنِ چنین برنامههایی چه فایدهای دارد.»
عصر ایران هم در گزارشی با تیتر «هنر بهروز افخمی در برنامه هفت، پول درآوردن است»، سری جدید این برنامه را دارای روندی نزولی و حرکتی رو به عقب خوانده و به شیوه نقد فیلم «پالایشگاه» گلایه کرده. در این گزارش آمده: « بیشتر حرفهای که در بخش میز نقد سینمای ایران قرار بود درباره فیلم پالایشگاه زده شود را سه نفر منتقد برنام میتوانستند بعد از برنامه یا در یک کافی شاپی، دفتری و … با هم مطرح کنند و واقعا هیچ ربطی به یک برنامه تلویزیونی ملی نداشت و ندارد.»

نویسنده در بخشی از این گزارش آورده: «قطعا مدیران صداوسیما بهتر از ما میدانند که آنتن تلویزیون – در هر شبکهای – هزینهای دارد که اصلا هم رقم کمی نیست، و این هزینه از بیتالمال است، بهتر است که برای شوخی و کل کل چند دوست رقیب سینمایی چنین هزینه زیادی را به دوش مردم تحمیل نکنند. رسما بهروز افخمی و رفقا در یک لیگ دیگر هستند، آنها به مرحلهای رسیدهاند که حتی از شوخی و کل کل با همدیگر هم در تلویزیون پول در میآورند ولی کمدین هم نیستند.»
باید دید کیفیت برنامه در ادامه به چه سمتوسویی خواهد رفت. گرچه بعید است نقدها تاثیری روی عملکرد افخمی داشته باشند و در ایام جشنواره فجر هم «هفت» به وضعیتی قابل قبولتر برسد.
بهروز عالیه