به گزارش فیلم نیوز، نشست خبری برنامه «عصر جدید» در آستانه نزدیک شدن به پایان فصل اول، با حضور احسان علیخانی و داوران این مسابقه برگزار شد.
احسان علیخانی با اشاره به برخی انتقادها که در فضای عمومی جامعه نسبت به این برنامه مطرح می شود، گفت: «عصر جدید» یک برنامه استعدادیابی عمومی است و یک مدرسه تخصصی نیست، اما به اذعان دیگران ما فراتر از ضبط یک برنامه تلویزیونی برای بچهها وقت گذاشتیم. برخی این نکته را مطرح کردند که آیا صرفا برای پُر کردن برنامه از بچهها استفاده میکنیم و یا سوء استفاده میکنیم؟ باید بگویم که هیچکس اینها را نمیشناخت و هیچکس آنها ندیده بود جز نفرات محدودی که در برخی از جشنوارهها لوح گرفته بودند.
او در ادامه افزود: من تمایل دارم پنج فینالیست برنامه در فصل بعد عضو گروه ما باشند در حالی که ممکن است یکی بخواهد آلبوم موسیقی بیرون بدهد و یکی دیگر بخواهد تمرین داشته باشد اما موقعیت کار برایشان فراهم است تا بتوانند بعد از دیده شدن مسیرشان را ادامه دهند چون اگر حواسمان به این مسیر نباشد ممکن است پایین بیفتند.
علیخانی با تاکید بر اینکه «عصر جدید» سخت ترین برنامه ای است که تا به حال تولید کرده، درباره ردهبندی سنی مخاطبان برای تماشای برخی قسمتهای این برنامه گفت: ما یک جاهایی در زمینه رده سنی خیلی سخت میگرفتیم و هشدار زیر ۱۶ سال میدادیم که برخی صحنهها را نبینند؛ درحالی که نوجوان امروز خیلی چیزها را میبیند و میداند. در این هشدارها بیشتر روی سخن مان خانوادهها بود و اینکه اگر فرزندشان را میشناسند که اهل ماجراجویی است، حواسشان به آنها باشد.
او درباره انتقادهایی که گاه پیرامون کپی بودن این برنامه مطرح می شود، اظهار کرد: ماجرای تلنت شو قدمت چند دهه ای دارد و بیش از ۷۰ کشور این تلنت شوها را برگزار میکنند. این مقایسهها برای من خیلی عجیب بود چون اگر بخواهیم با این رویکرد نگاه کنیم اخبار و خبرگزاری هم کپی است. اینکه چقدر متناسب با فرهنگ خود کار میکنیم بحث دیگری است و من اکنون درباره فرم و ساختار حرف میزنم. بنابراین این ماجرا که چقدر می توان با فرهنگ خودمان منطبق کنیم خیلی برایم مهم بود. «عصر جدید» را نمیشود با برنامههای استعدادیابی سال ۲۰۱۹ مقایسه کرد اما به نسبت اولین دورههایی که هر یک از این کشورها برگزار کردند، خیلی بهتر بودیم.
علیخانی درباره پخش برنامه در دوشنبهها که زمان پخش برنامه «نود» بود، گفت: من خودم طرفدار سرسخت برنامه «نود» هستم اما ما زمانی روی آنتن رفتیم که «نود» پخش نداشت.
او همچنین درباره این مسئله که برخی می گویند از رویکردهای «ماه عسل» در این برنامه استفاده میکند، بیان کرد: برخی تصور میکنند گریه از «ماه عسل» اختراع شده است و حتی اگر الان در استودیوی ما خاک بلند شود و اشک در چشم مخاطبان جمع شود، میگویند من اشکشان را درآورده ام. تلنت شو زیر مجموعه ساختار رئالیتی شو است و این ساختار با احساس سر و کار دارد.
سید بشیر حسینی، یکی از داوران برنامه «عصر جدید» نیز اظهار کرد: ما حتی ۱۰ جذابیت اول تلنتشوها را درآورده بودیم. دیدیم چهار جذابیت اول مثل مسائل جنسی و رقص را نمیتوانیم اجرا کنیم. مورد دیگر حیوانات است و دیگری ابزار ساز است. همان ساز ابداعی هم با نگرانی ما در برنامه حضور یافت پس ما تا ۴۰ درصد نمیتوانستیم از این جذابیتها استفاده کنیم، اما مهم تر از همه ایمانِ علیخانی بود که این اتفاق امکان پذیر شد.
او در ادامه گفت: به نظرم سوال تقلیدی بودن یکی دو ماه اول ایجاد شده بود و بعد از آن بسیاری به این نتیجه رسیدند که در کار تقلیدی اگر همسانسازی نشود فرهنگ ایرانی زود آن را پس میزند.
علیخانی در بخش دیگر صحبت هایش، با اشاره به اینکه تاکنون ۱۰۳۸ نفر در قالب اجراهای گروهی و فردی نزدیک به ۲۰۰ اجرا به صحنه بردند، درباره زمان پخش فصل جدید گفت: اگر شرایط فراهم باشد برای زمستان ۹۸ کار را آماده پخش میکنیم.
مجری و تهیه کننده تلویزیون در پاسخ به اینکه در فصل جدید ترکیب داوران تغییر خواهد کرد یا نه، عنوان کرد: همه داوران ما حرفه ای بودند. نحوه قرارداد بستن با این افراد بسیار دلی بود. ما الان باری را با خود میبریم که هنوز تمام نشده و باید دید اصلا خودم در فصل جدید هستم یا خیر.
او همچنین درباره انتقاد به اینکه برخی مطرح کردند در گینس رکود ثبت کرده اند، اذعان داشت: در برنامه ما رکورد گینس را ثبت نکرده است و تنها رکورد زده است.
فینال «عصر جدید» شب عید غدیر از ساعت ۲۱:۳۰ تا یک شب روی آنتن میرود و سه روز بعد نیز یعنی پنجشنبه، پنج ساعت به صورت زنده روی آنتن خواهد رفت.