سریال «از سرنوشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان بالاخره بعد از 50 قسمت به پایان رسید. این سریال از 14 فروردین تا 25 خرداد یعنی دو ماهونیم آنتن شبکه دو را در اختیار داشت.
به گزارش فیلمنیوز، این سریال در مقایسه با سه فصل قبلی، چند گامی رو به عقب قرار داشت. مشکل اصلی به ریتم کند، برخی خردهروایتهای غیرجذاب، قابل حدس بودن موقعیتها و گلدرشت بودن پیامهای اخلاقی و … برمیگشت.
فصل چهارم سریال «از سرنوشت» درحالی پنجاه قسمتی شده که با توجه به پتانسیلهای موجود به راحتی میتوانست در سی قسمت به پایان برسد. آنهم درحالی که سریال برای ایام ماه رمضان روی آنتن رفته بود و طبیعتا باید بعد از عید فطر به پایان میرسید. در این صورت، هم داستان ضرباهنگ کافی داشت و هم اثرگذاریاش بیشتر بود. طولانی بودن سریال باعث شده بود با ریتم کندتری پیش رود و سهم اتفاقهای غیرضروری بالا رود.
یکی از دلایل عدم موفقیت سریال به گلدرشت بودن پیامها و توصیههای اخلاقی در رابطه با باور داشتن جوانان به قدرت خودشان و نهراسیدن از شکست بود. خب این معنا و مفهوم میتوانست به راحتی در بطن داستان منتقل شود دیگر چه نیازی بود که انقدر گلدرشت درباره آن صحبت به میان بیاورند؟
مسئله بعدی به قابل حدس بودن مسائل در سریال برمیگشت. از همان ابتدا مشخص بود که مشکلات حل میشوند، آقای خندان ازدواج میکند، سهراب تبرئه میشود، مشکلات هاشم هم بالاخره به پایان میرسند و کار و بار هم رونق میگیرد. وقتی مخاطب به فرمول کارگردان دست پیدا میکند دیگر تماشای سریال جذابیتی برایش ندارد.
با این حال زوج هاشم و سهراب، کماکان جذاب هستند و اگر در بستر موقعیتهای جذابتری قرار بگیرند این پتانسیل را دارند که مخاطبان زیادی را جلب کنند.