فصل سوم سریال «داستان یک شهر» مدتی است روی آنتن شبکه پنج رفته است. دو فصل پیشین را اصغر فرهادی دو دهه قبل نوشت و کارگردانی کرد و حالا سری جدید را محمدرضا آهنج بر اساس فیلمنامه پیمان عباسی ساخته است.
به گزارش فیلمنیوز ؛سری جدید «داستان یک شهر» از نظر سر فصل موضوعی، شبیه فصول قبل است. این بار هم گروه سازنده برنامه «در شهر» درگیر مسائل مختلف هستند و سرنخ قصه ها با کار و زندگی آن ها پیوند دارد. قسمتهای ابتدایی سریال ، به رونمایی از شخصیت ها گذشته و در عین حال چند گره در قصه داشته است؛ مثل ریزش یک خانه، مصدوم شدن برخی عوامل «در شهر» ، مزاحمت ها و تهدیدها و … امتیاز سری جدید سریال، پرداختن به مسائل روز است؛ از جمله کوه خواری، مشکلات بافت های فرسوده، سرقت ، پدیده اینستاگرام و … .
گره زدن داستان به مسائل روز ، می تواند سریال را سر پا نگه دارد و باید دید در قسمت های بعد، این امکان چقدر به «داستان یک شهر» کمک خواهد کرد. فعلا این سریال مواد اولیه کافی برای مخاطب داشته؛ منظورمان البته مخاطبی است که با نگاه سخت گیرانه سریال های تلویزیون را پی گیری نمی کند.
محمدرضا آهنج جزو کارگردانان خوب تلویزیون است که می تواند یک قصه را طوری بسازد که جذاب و همراهی برانگیز باشد. او این بار هم از بازیگران بازی های خوبی گرفته و درعین حال، شیوه کارگردانی اش به بالا رفتن ضرباهنگ داستان کمک کرده. آهنج پیش تر با ساخت سریال «عملیات 125» توانایی خود در کارگردانی سکانس های حادثه ای را نشان داده بود و حالا در «داستان یک شهر» هم آن تجربه به کمکش آمده است. چه بسا اگر فیلمنامه ای پرملات تر در اختیار می داشت، نتیجه ای بهتر بدست می آمد.
واقعیت این است که نمی توان با الگوی دو دهه پیش، مخاطب امروزی را راضی نگه داشت. بخشی از قصه «داستان یک شهر» اما از کلیشه ها پیروی می کند ؛ مثل مسائل عاشقی، مشکلات و معضلات محل کار و … . با این همه سریال در مجموع اثری است که می توان امید داشت، خاطره دو فصل قبل را از بین نمی برد.