سال پیش خبری در رسانه ها پیچید که پیمان جبلی، مدتی پس از شروع به کار خود در سازمان صدا و سیما دستور توقف 15 سریال را داده است. این خبر با تکذیبیه روابط عمومی صدا و سیما مواجه شد و هفته پیش خود جبلی در دیدار با هنرمندان بار دیگر ماجرا را از اصل نادرست خواند و گفت:«برخی گفتهاند جبلی دستور توقف ساخت سریالها را داده است؛ اما چنین چیزی نیست و من بارها با حضور در پشت صحنه سریالها، بر این نکته تأکید کردم که قصد ما اصلاح محتوا و فرآیند تولید است و نه متوقف کردن آن ها.» روزنامه هفت صبح که اولین بار خبر تعطیلی سریال ها را داده بود، در شماره امروز خود گزارشی دیگر منتشر و تلویزیون را به «چالش» دعوت کرده است.
در این گزارش تاکید شده:« چرا رئیس صدا و سیما به طور مصداقی نامی از سریال های متوقف شده نمی برد؟ آیا حضور در در پشت صحنه برخی سریال ها به معنای عدم توقیف دیگر سریال ها است؟» این روزنامه در ادامه نام سریال هایی که برغم داشتن قرارداد با تلویزیون، متوقف شدند را عنوان کرده است: «سیما فیلم با سیروس مقدم (کارگردان) و حامد عنقا (تهیه کننده) برای ساخت یک سریال قرارداد بسته بود. هدف این بود که سریال رمضان 1401 از یکی از شبکه ها پخش شود. محمد مهدی عسگرپور هم پیش تولید سریال«حضرت اجل» را به تهیه کنندگی ایرج محمدی و نویسندگی سعید مطلبی شروع کرده بود. حتی کار سریال به ساخت دکور هم رسید. «سوده خانم» نام سریالی است که خبر تولید آن برای رمضان شبکه یک به رسانه ها راه یافت. قرار بود این سریال را بهرنگ توفیقی به تهیهکنندگی مهدی دارابی و نویسندگی سعید نعمتاله برای ماه رمضان شبکه یک بسازد. پیش تولید ادامه داشت که جلوی آن گرفته شد. آرمان زرین کوب (تهیه کننده ستایش) هم برای ساخت سریال نوروزی شبکه دو قرارداد امضا کرده بود.»

این گزارش در پایان نتیجه می گیرد رئیس جدید صدا و سیما دچار اشتباه استراتژیک شد؛ چرا که سابقه سازندگان سریال هایی که متوقف شدند، نشان می دهد محصول آن ها به مراتب بهتر از چیزی می شد که رمضان و نوروز 140 روی آنتن رفته است.
عکس پیوست توسط «حامدخورشیدی» ثبت شده و متعلق به آرشیو روزنامه «همشهری» است.