حبیب احمد زاده یکی از حاضران در مراسم بدرقه زنده یاد کیومرث پور احمد عنوان کرد که وصیت نامه این کارگردان فقید را خوانده و در آن هیچ رد ونشانی از مسایل سیاسی ندیده است ، ضمن اینکه در این مراسم کیانوش عیاری اعلام کرد که قصد داشته به درخواست پور احمد فیلمنامهای برای کار جدید او بنویسد.
به گزارش فیلمنیوز، مراسم بدرقه کیومرث پور احمد صبح روز جمعه هجدهم فروردین ماه در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) برگزار شد. در این مراسم جمع کثیری از سینماگران حضور داشتند که تعدادی از آنها به ایراد سخن پرداختند که یکی از آنها حبیب احمد زاده بود که حرفهای او حاوی نکات مهمی بود. یکی از مهمترین فرازهای صحبتهای احمد زاده جایی بود که وی به محتوای وصیتنامه زندهیاد پور احمد اشاره کرد و درباره آن گفت :«او به هر بهانهای این نوع پایان را انتخاب کرد ولی بلایی را که سر خانواده تختی آوردیم سر خانواده پوراحمد نیاوریم. این خانواده باید زندگی کند. من وصیتنامه او را خواندهام و هیچمسئله سیاسی ندارد. خندهام میگیرد که کسی او را به جناحی ربط بدهد. او نه دل به بلاهت داخلی می داد و نه به خبثت خارجی.»
گزیدهای از صحبتهای دیگر سینماگران حاضر در مراسم در ادامه میخوانید :
مرضیه برومند : امیدوارم این اتفاق باعث شود همه به خودمان بیاییم و اختلافهای درونی سینما را وسیله نابودی نکنیم بلکه برای ساختن و امید کار کنیم و به نفع مردم, امید بیافرینیم.
کیانوش عیاری : او بسیار از شرایط پیرامون همه ناراضی بود از زمین و زمان گله میکرد، با این حال از من پرسید که آیا طرحی برای کار او دارم و با وجود تفاوت نوع کارمان، میخواستم چیزی بنویسم که از شیوه او تخطی نکند. برای همین افسردگی او را نمیتوانم باور کنم.
منوچهر شاهسواری : کیومرث پوراحمد به یمن و برکت آثارش همیشه هست و خواهد بود.برای او هیچ دریای بیساحلی وجود نداشت و آنچه انجام داد، ساحلی برای او بود.
محمد مهدی عسگرپور : باید از هنرمندان بخصوص پیشکسوتان مراقبت کرد. البته تا میگوییم مراقبت، برخی سانسور را برداشت میکنند یا مراقبتهای مالی ولی نقش صنف در این زمینه بسیار مهم است.
محمد رضا عرب : او سینماگر مطالبهگر و معترضی بود. او معترض بود ولی افسرده و ناامید نبود. او با کنش ها و در آخربا مرگش اعتراض خود را نشان داد. اعتراض او به شرایط فعلی هم بود و آقای پوراحمد خود را قربانی کرد تا به جوانترها امید دهد.
رخشان بنیاعتماد، مسعود جعفری جوزانی ،بهمن فرمانآرا، کیانوش عیاری، جعفر پناهی ، منوچهر شاهسواری، همایون اسعدیان،محمدرضا فروتن ، طناز طباطبایی ،منیژه حکمت، داریوش فرهنگ، مرضیه برومند، طناز طباطبایی، رضا درمیشیان، حبیب احمدزاده، علی قائم مقامی، جهانبخش سلطانی، محمدرضا غفاری، کورش سلیمانی، مسعود فروتن، حبیب اسماعیلی، محمد شیری، بهزاد خداویسی، مینا وحید، احمد امینی، فرهاد توحیدی، محمد کارت، کتایون ریاحی، فردین خلعتبری، سروش صحت، علیرضا معتمدی،احمدرضا درویش، محمد علی زم، محمد رسول اف ، مهدی جعفری، محمدرضا دلپاک ، عزیزالله حمیدنژاد، حسن پورشیرازی، مسعود کرامتی، مازیار لرستانی و همچنین محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی از حاضران در این مراسم بودند.
عکسهای پیوست به خبر متعلق به خبرگزاری مهر است که توسط «فروغ طاهرخانی» ثبت شده است.
هر خبری که تو رسانه های ایران تاکید و منتشر بشه، صددرصد مغایر با واقعیته.
آخه این چه حرفیه او خود را قربانی کرد تا به جوان ها امیددهد!!!!!
آقای تختی را کشتند ، تختی خودکشی نکرد آقای احمدزاده
سلام چرا سینما گران فکر می کنند نسل برتر هستند من دلیلش را نمی دانم برداشت اضافه هم از اجتماع دارند و امتیازات اضافی و معافیت مالیاتی و باز طلبکارند خدایش بیامرزد خود را با کارگر مقایسه می کرد که بعد چهل سال یک اطاق نداشت و یا با پزشکی مکتشف چنین نمی شد تقصیر رژیم است بهای اضافه به افرادی داده که حتی دانش لازم ندارند با یک دوره ۶ ماهه بازیگر و کارگردان شده و بعضیهایشان هر کاری با فرهنگملت کرده و سیلبرتی نیز میشوند و فخر میفروشند