پسر جوان دانشجوی دانشگاه سوره که شاید روزی با ساخت فیلم های کوتاه، آرزوهای بزرگی را در سر می پردوراند، حالا تبدیل به فیلمسازی شده که می توان در میان کارگردانان امروز سینمای ایران از او به عنوان یک «برند» نام برد.
اواخر تابستان 94 بود که برخی رسانه ها از تولید یک فیلم سینمایی به تهیه کنندگی سعید ملکان خبردادند. شاید در ابتدا که اخبار تولید «ابد و یک روز» منتشر می شد بسیاری از دوستداران سینما خیلی به نام کارگردان آن توجه نمی کردند و بیشتر حواس ها سمت بازیگران سرشناسی بود این فیلم بود.
پیمان معادی، نوید محمدزاده، پری ناز ایزدیار، شبنم مقدمی، ریما رامین فر و… بازیگرانی بودند که نامشان به عنوان بازیگران یک فیلم کارگردان اولی به میان می آمد.
حتی برخی دیگر هم در ابتدا از یکدیگر می پرسیدند معنای نام این فیلم چیست: «ابد و یک روز»؟
اما این سعید روستایی بود که در جشنواره سی و چهارم پاسخ بسیاری چیزها را داد: از معنای نام فیلمش تا بسیاری از خبرنگارانی که ترجیح می دادند پیش از جشنواره خیلی روی نام این کارگردان مانور ندهند.
دریافت یازده سیمرغ بلورین برای یک فیلم آن هم در یک شب آنقدر توقع ها را از سعید روستایی بالا برد که کار او را برای ساخت فیلم دومش سخت تر و سخت تر کرد.
اما سعید روستایی که خیلی نمی خواست در باد موفقیت فیلم اولش بخوابد، مقدمات ساخت فیلم دومش را چند ماه بعد از اکران «ابد و یک روز» آغاز کرد اما سدی محکم با نام شورای پروانه ساخت، جلوی شروع زودهنگام فیلم دومش را گرفت.
اما او نا امید نشد و برای دومین فیلمش جنگید و حتی خودسانسوری کرد، تا بالاخره مجوز ساخت «متری شیش و نیم» را دریافت کرد.
با اینکه هنوز 30 سالش هم نشده بود، اما همچون بسیاری از مربیان با تجربه فوتبال عمل کرد و خیلی دست به ترکیب موفق فیلم قبلی اش نزد و از سه بازیگر اصلی «ابد و یک روز» در «متری شیش و نیم» استفاده کرد. اما آن چیزی که تماشاگران در جشنواره سال گذشته دیدند تفاوت های بسیاری با فیلم اولش داشت: یک فیلم بیگ پروداکشن با لوکیشن های متنوع و کارگردانی به مراتب پخته تر!
در زمان جشنواره صحبت از قلع و قمع شدن فیلم دوم روستایی مطرح می شد که بسیاری از این گمانه زنی ها درست هم بود. فیلم روستایی روز به روز کوتاه تر می شد.
اما او در اختتامیه جشنواره فجر مهم ترین سیمرغ سال را دریافت کرد: بهترین فیلم از نگاه مردم!
خیلی زود برای اکران فیلم دومش آماده شد تا «متری شیش و نیم» نوروز امسال روی پرده رود. استقبال از این فیلم چشمگیر بود؛ برخی می گفتند به خاطر پیمان معادی و نوید محمدزاده به سینما می روند و برخی دیگر هم از سعید روستایی به عنوان عاملی برای تماشای این فیلم یاد می کردند؛ این یعنی نام یک کارگردان برای بسیاری از تماشاگران در کنار رو بورس ترین بازیگران این روزهای سینما جذابیت داشت.
او جایزه دوم فیلم دومش را هم چندماه بعد از سیمرغ مردمی دریافت کرد و این بار هم به نوعی باز نام مردم در میان بود: پرفروش ترین فیلم سینمای ایران در سال 98!
روستایی که شاید با فیلم اولش از سیمرغ اشباع شده بود، تمامی افتخارات فیلم دومش را با مردم جشن گرفتند و از حالا بسیاری منتظر تماشای سومین فیلم این کارگردان جوان پرافتخار هستند.