تقریبا یکسالی میشود که در کشورش و سینمای ایران حضور ندارد، اما کنشهایش نسبت به مباحث مختلف، باعث شده همچنان چهرهای خبرساز و تأثیرگذار باشد. هر چقدر هم مخالف و منتقد داشته باشد اما نمیتوان محبوبیتش را انکار کرد.
مهناز افشار متولد ۲۱ خرداد ۱۳۵۶ است. بازیگری را با سریال «گمشده» آغاز کرد. با «شور عشق»، دومین تجربه خود در سینما، معروف شد و موقعیت خوبی در بازیگری پیدا کرد. سینما در آن مقطع به بازیگران زنی که هم چهره مناسبی داشتند و هم جوان بودند احتیاج داشت.
افشار مسیری که در سینما آغاز کرده بود را با فیلمهای تجاری ادامه داد و کم کم به ستاره تبدیل شده بود. اما ستاره شدن در سینمای تجاری، تنها هدفِ مهم او نبود. او از بازی در فیلمهای هنری و اجتماعی هم غافل نشد و توسط فیلمسازهای صاحب نام همچون فریدون جیرانی، مسعود کیمیایی، ابراهیم حاتمی کیا و… برای بازی در آثارشان انتخاب شد.
.
افشار دیگر در هر نوع ژانری ایفای نقش میکرد یکی از عوامل مهم فروش فیلمها شده بود.
حضور در سینمای اجتماعی نیز برایش پرفروغ بود. در «برف روی کاجها» و «سعادت آباد» هیچ نشانهای از مهناز افشار فیلمهای تجاری دیده نمیشد و این حتی از نظر داوران جشنواره فیلم فجر هم پوشیده نبود…
حتی اگر با او از نزدیک برخوردی نداشته باشید، حتما در لایوهای اینستاگرام با شخصیت و رفتارش تا حدودی آشنا شدهاید. او بازیگر با اخلاق، بی ریا و مردمی است. در برنامه «پرشیاز گات تلنت» هم خود واقعیاش را به نمایش میگذاشت که کاملا دلسوزانه و از روی احساس رای میداد.
افشار به واسطه بازی در «قسم» و «آشفتگی» به مرحلهای از تکامل و پختگی در بازیگری رسید. شور بازیگری و بازی غافلگیرکننده او در «قسم» با کامنتهای مثبت منتقدان همراه شد. او درست در لحظهای که به مرحله مهمی از بازیگری رسیده بود کشورش را ترک کرد.
خانم افشار! منتظر بازگشت و ادامه فعالیتتان در سینمای ایران میمانیم.