«کیک محبوب من» به کارگردانی مریم مقدم و بهتاش صناعیها، بعد از موفقیت در جشنواره برلین و حضور در جشنوارههای مختلف جهانی، به صورت گسترده در برخی کشورها اکران شده و همزمان بهطور غیررسمی در دسترس مخاطبان ایرانی هم قرار گرفته است. چند روزی است در هر محفلی صحبت درباره این فیلم داغ است و به همینزودی مدافعان و مخالفان زیادی پیدا کرده است.
به گزارش فیلمنیوز، «کیک محبوب من» با تمام نقدهایی که میتوان به آن وارد دانست، اثری متفاوت درباره زن و مردی تنهاست؛ فیلمی که خارج از حیطه محدودیتها و خطوطقرمز فیلمسازی در ایران ساخته شده و به سادهترین شکل لحظات عاشقانه جذابی را به نمایش میگذارد و احساسات مخاطبانش را درگیر میکند. نگاهی داریم به ابعاد مختلف این فیلم.
کارگردانی | «کیک محبوب من» مثل دو فیلم قبلی مریم مقدم و بهتاش صناعیها، تمرکز زیادی روی تنهایی آدمها دارد. شخصیتهایی که از دل تنهایی قدم به هیجان میگذارند و مسیری جدید را در زندگی تجربه میکنند. هر چه از ابتدا به سمت میانه فیلم حرکت میکنیم، همراه با جان گرفتن زندگی، رنگها بیشتر میشوند، دیالوگها شور بیشتری پیدا میکنند و موسیقی رفتهرفته اوج میگیرد تا نهایتا به سکوتی ادامهدار در نقطه پایانی برسد. انتخاب بازیگران برای فیلمی با این مختصات بهطور حتم کار پیچیدهای بوده. طبیعتا هربازیگری راضی نمیشده ریسک بازی در چنین نقشهایی را بپذیرد و از این جهت میتوان گفت لیلی فرهادپور و اسماعیل محرابی، بهترین انتخابهای ممکن بودهاند. فیلم در برخی نقاط محدودیتها و سختگیریهای موجود در ایران را به نقد میکشد و پای گشت ارشاد و بیهیجان شدن زندگی جوانان و … را به میان میکشد که در بستر داستان جا میگیرد اما در برخی موارد پا را فراتر میگذارد و با رویکردی منفی نسبت به اعتقادات مذهبی روبهرو میشود که در این زمینه یک مقدار از مسیر اصلی بیرون میزند. بهطور کلی با فیلمی خوشرنگوآب و پراحساس مواجهیم که در انتقال معنای مدنظر کارگردانها موفق عمل میکند.
فیلمنامه | مضمون اصلی فیلم، تنهایی است؛ یک تنهایی ریشهدار که قرار است برای یک شب جای خودش را به جشنی دونفره و پر از هیجان و رنگ و نور بدهد. زنی هفتاد ساله پس از سی سال زندگی در تنهایی، تصمیم میگیرد درهایی را که تمام این سالها به روی خودش بسته است باز کند و هرطور شده همدمی برای خود بیابد. تلاشهای زن به ثمر مینشیند اما فیلم در اوج خوشحالی و هیجان به پایان نمیرسد. جذابیت فیلمنامه درست همینجا رقم میخورد. نقطه اوج خوشحالی به اوج نا امیدی بدل میشود تا داستان به جای اثری هپیاند و شادیآفرین، به سمت تراژدی میل کند و با معنایی عمیق به پایان برسد. اگر بنا باشد موشکافانه به مصاف با داستان فیلم برویم و براساس تعریفی که از پیشینه شخصیتها، جایگاه اجتماعیشان و همچنین ویژگیهایی که برای هریک در نظر گرفته شده به موقعیتها نگاه کنیم، احتمالا در نقاطی از فیلم، به پاسخهای چندان قانعکنندهای برای برخی سوالاتمان نمیرسیم. بهرحال زنی که سی سال برای هیچ رابطهای تلاش نکرده و قدمی برای تغییر زندگیاش بر نداشته، برای اینکه بتواند وارد چنین سفر قهرمانهای شود و اینچنین برای رسیدن به هدف تلاش کند، به دلیل مهمتری جز احساس تنهایی همیشگی نیاز دارد. شاید اگر این سفر با بهانه قویتری شروع شده بود و ویژگیهای رفتاری زن و مرد، هم با جایگاه اجتماعی و هم پیشینه شخصیتی آنها همخوانی بیشتری داشت، با اثری باورپذیرتر روبهرو میشدیم. بدون در نظر گرفتن این موارد هم میتوانیم بگوییم با اثری رومانتیک مواجهیم که تا حد امکان به روابط علیومعلولی پایبند مانده و احساسات مخاطبانش را درگیر میکند.
بازیها | لیلی فرهادپور بیشتر به عنوان روزنامهنگار و منتقد مشهور است و با وجود تجربههای مختلف در بازیگری، این اولینبار است نقش اصلی یک فیلم را به عهده میگیرد. بازیاش روان است و بهخوبی میتواند زیست و احساسات یک زن پابهسنگذاشته تنها را به نمایش بگذارد. فرهادپور از میمیک صورتش برای انتقال احساسات استفاده درستی میکند و در بیان دیالوگها (جز چند مورد محدود) و ابرای هیجانها موفق است. با اینحال یکی از مهمترین برگ برندههای فیلم با بازی درخشان اسماعیل محرابی رقم میخورد؛ بازیگر باتجربه تئاتر، سینما و تلویزیون که با تمام وجود نقش را درک کرده و به بهترین شکل از پس ایفای آن برآمده است. لحظههای رومانتیک فیلم به سادهترین و احساسیترین شکل با بازی این دو بازیگر رقم میخورد. نبود محدودیتها و امکان نمایش این احساسات واقعی باعث شده تا شاهد سکانسهای رومانتیک جذابی در این فیلم باشیم.
«کیک محبوب من» به کارگردانی مریم مقدم و بهتاش صناعیها، با بازی لیلی فرهادپور، اولینبار در جشنواره بینالمللی فیلم برلین به نمایش درآمد و برنده جایزه فیپرِشی شد. مقدم و صناعیها همچنین برای دریافت جایزه خرس طلایی نامزد شدند اما آن را به دست نیاوردند. این سومین تجربه کارگردانی این زوج پس از «احتمال بارش باران اسیدی» و «قصیده گاو سفید» است.
از شما بعید بود از همچین فیلمی تعریف میکنید خودتون حتما می دونید که برای چی میگم
فیلم خیلی پر مفهومی بود از تنهایی خصوصا در دوران پیری
من خودم ب شخصه از تنهایی میترسم و مخصوصا از پیر بودن و تنها بودن….
سلام و احترام.
الان در چه موقعیتی هستید . تنها هستید ،؟ چه سن و سالی دارید . من هم دل نگرانی شما را دارم خصوصا اینکه فرزندان خلفی هم ندارم .یعنی تنهایی به معنای واقعی . من ۶۷ بهار را دیده ام و تنها زندگی میکنم.
Ali Reza از تهران
Safiari2014@gmail.com
فیلم فوق العاده ایه فقط:کسایی میتونن از:فیلم لذت بیشتری ببرن که اون درد تنهایی رو تو زندگیشون کشیده باشن ، واقعا صحنه های بسیار زیبایی داره فیلم ، اگه فرامرز با مهین اون شب نمی رفت شاید ۱۰ سال هم زنده میموند ولی همون نصف روز با کسی که دوستش داشت و واقعا اون لحظه ها رو زندگی کرد رقصید خندید شراب خورد احساس زنده بودن و مفید بودن و احساس زیبای دوست داشته شدن کرد به اون ۱۰ _۱۵ سالی که قرار بود با افسردگی و مریضی و پوچی زندگی بکنه ارزششو داشت 🙂زندگی فقط چرخیدن به دور خورشید و گذراندن شب و روز نیست زندگی اون چیزاییه که مارو از درون شاد و خوشحال میکنه 🙃🙂
الان شراب خوردن و احساس زنده بودن به نظرتون خیلی با زندگی حیوانی متفاوت نیست . به شخصه دیدم افرادی که مذهبی تر هستند نه تنهایی حس میکنند و نه افسرده هستند این ویژگی ها برای افرادی است که صد تا حرکت غیر انسانی را انجام دادند و حال که به پایان ماموریت خود در زمین نزدیک میشوند دچار افسردگی و…میشوند .
مسئله اینه شما به اشتباه شادی رو رقصیدن و مشروب خوردن عنوان میکنید ، شاید باید درونی باشه ، اینها شادی های شطحی و دلخوشکنک هستن
من به عنوان دکتر روانشناس باید بگم این فیلم دقیقا واقیت زندگی افرادیست که به هیچ دین و معنویت و آخرتی پایبند نیستند و در نهایت احساس پوچی شدید، آنها را دچار اختلال افسردگی میکند و در نتیجه اکثر مواقع به خودکشی منجر میشود. و اگر زنده بماند هم با مشروب خوری و مصرف مواد مخدر و تفریحات ناسالم تلاش میکند حقیقت و اصل پوچی و بی هدفی اش را موقتا فراموش کند. چنین شخصیت هایی بیمارند نه سالم. پس از این رفتار های بیمارگون دفاع نکنید و افتخار نکنید به اینکه اینچنین هستید!!!
دین اسلام و همه ی ادیان الهی، به آخرت و هدفمند بودن تاکید دارند پس دین و قوانین کشورمان، مانع رشد و شادی و هدف نیست بلکه مانع بدبختی و اختلال پوچی و افسردگی و تنهایی و خودکشی است.
انسانم آرزوست…
چرت ترین فیلم سال البته فیلمی که برای ایران و تحت نظارت غرب باشه نتیجه ای بهتر از این نداره . پر از دروغ خوردن مشروب و…. برای جماعت مسلمان و شیعه ایرانی نیست هدف این است که بگویند ایرانی ها از صد تا یهود فاسد تر هست و این همه دروغ را در پشت یک فیلمنامه ضعیف و در بند یک زن و مرد ایرانی پنهان کرده آند .
احسنت خوب بود و قبول دارم
خانم بسیار مومن مذهبی توی این ۵۰ سال حکومت اسلامی میشه بفرمایین با اینهمه فضایل شما و هم مسلکی هاتون چرا اینهمه جامعه ایرانی رو به سقوط دینی و ارزشی رفت!
ادبیات تون کامل با هیتلر و سایر فاشیست ها هم سو هست. حیف شما که تو این دوره دارید زندگی می کنید. پتانسیل رهبری حزب نازی رو داشتید.
آیا شما یهودی ها را فاسد می دانید؟ واقعا بایستی خجالت بکشید . آیا می دانید ما چند هم میهن یهودی داریم؟ واقعا چه باید گفت به کسی که هم میهن خودش را فاسد می داند ؟
این فیلم برای شما ساخته نشده شما میتونید مختار، یوسف، حضرت مریم و امثال اینها رو تماشا کنید.
تو انتخاب فیلم مناسب مغزتون اشتباه کردید… اگه از تماشای فیلم با محتوای قوی لذت نمیبرید مشکل از فیلم نیست…
متأسفم برات، واقعا بهتره به روانپزشک مراجعه کنی، چون برای جامعه بسیار خطرناکی
یعنی چی پر از دروغ،دروغ شمایین که سرتونو مثل کبک کردین تو برف،یه جوری میگین برای جماعت مسلمان نیست انگار که تو این مملکت تا حالا کسی مشروب نخورده و اصلا زن تن فروش نیست و هیچ کار خلافی صورت نگرفته،هر چند وقت تو خبرا نمیشنوین به خاطر مشروبات تقلبی چند نفر میمیرن،پس الکی ادای امامزاده ها رو در نیارین،هر جا حرف واقعی زده میشه،میگین سیاه نمایی
مملکت هم نکات مثبت داره،هم منفی،مثل بقیه جاهای دنیا
لازم دونستم جواب شما رو بدم ، جامعه مسلمان و شیعه نباید فقر و فقیر پرورش بده که زنان به تن فروشی و مردان به دزدی رو بیارن ، از نظر من باید چشماتونو بشورین مغزهاتون رو بیدار کنین که نسل بعدی عاقل تر و فهمیده تر بشن
بسیار بسیار فیلم قشنگ و سیاسی
قشنگی فیلم به تابوشکنی های آن مربوط میشود و همچنین داستانی خوب و بازی روان بازیگران. این اتفاقات در جامعه ما میافتد چه بخواهیم و دوست داشته باشیم یا خیر. من از فیلم لذت بردم
فیلم زیبایی بود . برای اشخاصی که تنهایی براشون دردآوره و این که تا به خودشون میان به سن بازیگران این فیلم خوب میرسند.واقعا فیلم جالب و رمانتیکی بود ولی کاش بخوبی تموم میشد
خداراشکر برای فیلم علاوه براتهام تبلیغ علیه نظام پرونده ای هم به دوستهام اشاعه به وسیله تولید فیلم واشاعد فساد به وسیله توزیع وانتشار فیلم ایجادشده البته به نظرم باید یه پرونده ای هم برای کشف حجاب بازیگران هم تشکیل بدن.
بعنوان فردی میانسال و به نوعی تنها فیلم رو دیدمبسیارعالی بود.انسان دراین سن خیلی پخته تر سنجیده تر وعاقلانه عمل میکنه.که مهین هم همینطوربود…بازی آقای محرابی وفرامرز هم بسیارعالی بود.بنظرم بهترین بازیشون بود.
حقیقت زندگی وواقعیت انسان همیشه مورد پسند همه نیست اما همه بهش میرسن.
تشکر بابت فیلم زیبا
مغزهای کوچیک زنگ زده،دقیقا مشخصات شماهاس
همینقدر بی تعهد نسبت به قوانین وطن
دقیقا👌🏻
دقیقاً
چطور آنقدر راحت هرجور که دلشون بخواد راجع به قوانین وظنی،مذهب و دین و…..مزخرفات خودشون رو میبافن و بدتر از همه هیچ آدم مسیولین پذیری هم جلوی اینها رو نمیگیره
در دین اسلام زن های یائسه میتوانند بدون حجاب باشند لا اقل در مورد دیدنی که اینقدر تعصب دارید مطالعه بفرمایید
دوست مجتهد، پیرزنان و سالخوردگان نه زنان یائسه، زنان معمولا از جهل و پنج به بالا یائسه میشوند از نه سالگی هم که مکلف یعنی دعوا سر سی ساله، از آن حرف ها زدید
کی همچنین مطالب بی ارزشی رو گفته بر اساس آلودگی هوا و … بیش تر خانم ها در سنین ۴۵تا ۵۵یائسه میشه . بفرمایید کل مملکت به خاطر نظرات فاقد اعتبار شما که بویی از افکار شخصی و عقده های درونی است را می دهد ، روسری بردارند
سلام من فیلم رو به دقت دیدم تمام فیلم فتوشاپه
همینقدر یعنی چقدر؟
عالی بود وشیرین
دوستانی که لز دیدن موهای پیرزن آشفته شدن جرافیلم رونگاه کردید..ببندید چشمان شیطاایتون رو
عالی و تاثیرگذار … واقعیت جامعه
با تشکر.فیلم بسیار غافلگیر کننده و دیدنی بود.شباهت زیادی به آثار میشل هانکه داشت که ایشون هم قدرت بالایی در نمایش تنهایی انسانها دارند.زوج این فیلم یکی از جذابترین زوجهای سینمای ایران بودن..تبریک به آقای صناعی ها برای این فیلم دوست داشتنی
نگو خندم میگیره
خوبه هر چه میریم جلوتر کاملا مرز بندی بین انسان و ابلیس و طرفدارانش اشکارتر میشود
پناه بر خدا از گمراهی انسان در اخر زمان سرپیری رفتارهای خلاف ارزشهای اللهی
از نشانه های آخر الزمان همین هست،همین که دستورات الهی و خدا فراموش میشم،گناه و حرام ها زیبا جلوه داده میشه و عادی سازی حتی میکنن و انچه حلال هست و براساس دستورات الهی انجامش میشه محکوم شدن و تمسخر… خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه و عاقبتمون رو بخیر کنه،واقعا متاسفم برای این ادمها و امثالشون که خودشون رو به بهایی اندک در دنیا میفروشن
متاسف نباش این زن 30 سال تنها بود و بی کس و بعد از این همه سال و همگرایی با عرف کثیف جامعه ما خواسته با کسی دوست باشه و از تنهایی سی ساله اش خلاص شود تفاوت فقط در یک چند حروف از یک کلمه به نام صیغه است و بس آیا روح و احساس و روش همه انسانها محکوم به مذهبی بودن به شیوه مرسوم آن است خیررر شاید کسی مذهبی باشد ولی چند قانون از آن همه قانونش را دوست نداشته باشد لطفا سطحی و صرفا مذهبی به موضوعات دورتان نگاه نکنید. ممنون
جناب با سواد، عرف و دین ما دقیقا گفته تنها نباشید و ازدواج کنید و بچه بیارید. عرف شماست که میگه ازدواج نکنید و هر روز با یه نفر باشید و جای بچه، سگ نگه دارید.
اکثرا اینجور افراد بی دین هستن که در نهایت تنها میمانند.
در ضمن تعریفت از مذهبی اشتباهه
مذهبی کسیه که پایبند به تمام احکام الهی باشه. خدا رو گول میزنید ؟!!! وگرنه اسم مذهبی براش نذار
با سواد، عرف و دین ما میگه ازدواج کنید و بچه دار شید
عرف شماست که میگه ازدواج نکنید و هر روز با یه نفر باشید و جای بچه سگ نگه دارید!!!
دقیقا اینجور افراد بی دین تنها میمونن حالا بیاید همچنان ضد دین و عرف پیش برید.
دقیقا دیگه تا این حد خارج از شأن انسانی هست خارج از بحث قوانین
بسیار عالی .کاش استاد محرابی در قصه فیلم سکته نمکرد وداستان ادامه پیدا میکرد.چون مشکل پیری مادر وپدر وبدست آوردن مونس وهمدم در ایام پیری برا همه یه معضل است.دقیقا فیلم خواستگاری این مشکل را برا پدر ومادران مسن با بازی استاد اسلامی هویدا میسازد.وقتی استاد محرابی در فیلم فوت شد من دیگه نتونستم ادامه فیلم را تماشا کنم.ما همه در ایران دل شکسته وناامیدی وافق تاریک داریم.شاد وسربلند باشید…..
چه تحلیل زیبا و کاملی
این چه حرفیه
خیلی معذرت میخوام ولی واقعا کوته فکرانه است.لااقل جمع نبندید
آدمی را می شناسم گاهی به نان شبش محتاجه ولی دلش شاده
چون با خداست
خب نباشین،منم نه پول دارم نه خونه دارم نه ماشین دارم تو این دنیا هیچ چیزی به نامم نیست ،اما انقدر دلشکسته و نا امید نیستم ،به این فکر کنید که هیچ چیز قرار نیست ابدی باشه و همه چیز اینجا خلاصه نمیشه ولی. پر شور باید رفت جلو،مشکل اینجاست مافکر میکنیم لذت و شادی هر دو یه چیزه در صورتی که خیلی باهم متفاوتن.تواین فیلم شاید لذت بود ولی هیچ کدوم شاد نبودن
خیلی قشنگ گفتید احسنت
احسنت به این تفکر خیلی زیبا نوشتید کاش همه ما به این فکر کنیم که دنیا ابدی نیست
کاش فیلم پایان روشنی میداشت و مفهوم امید و زندگی رو تا آخر ادامه میداد. حیف که سینمای روشنفکر به جای ساخت فیلم برای مردم، هدفش رسیدن و موفقیت در جشنوارههای خارج از کشوره. البته تقصیری هم ندارن، وقتی امکانی برای فروش رسمی در داخل کشور نیست، باید مسیر دیگهای رو انتخاب کنن.
من این فیلم رو اونجوری که بقیه دیدن ندیدم
خریدن قرص ویاگرا در ابتدای آشنایی نکته جالبی نیست برای القای یک عشق ناگهانی به بیننده
به نظر بیشتر خطای مهین بوده در اعتماد.
و ظلمی که کماکان به جامعه زن ایرانی رواداشته میشه
فیلمش عالی بود کم شر و ور بنویسید
همه رو مثل خودتون ببینید با خدا باش پادشاهی کن
چقدر فیلم مزخرفی بود
همش
حیف وقت
کاش بعضی ها فیلم نسازن
کاش فیلم ساز ها با ایمان باشن
من به عنوان دکتر روانشناس باید بگم این فیلم دقیقا واقیت زندگی افرادیست که به هیچ دین و معنویت و آخرتی پایبند نیستند و در نهایت احساس پوچی شدید، آنها را دچار اختلال افسردگی میکند و در نتیجه اکثر مواقع به خودکشی منجر میشود. و اگر زنده بماند هم با مشروب خوری و مصرف مواد مخدر و تفریحات ناسالم تلاش میکند حقیقت و اصل پوچی و بی هدفی اش را موقتا فراموش کند. چنین شخصیت هایی بیمارند نه سالم. پس از این رفتار های بیمارگون دفاع نکنید و افتخار نکنید به اینکه اینچنین هستید!!!
دین اسلام و همه ی ادیان الهی، به آخرت و هدفمند بودن تاکید دارند پس دین و قوانین کشورمان، مانع رشد و شادی و هدف نیست بلکه مانع بدبختی و اختلال پوچی و افسردگی و تنهایی و خودکشی است.
انسانم آرزوست…
من از دیدن این فیلم بسیار لذت بردم ، در کشوری که سینمای آن به فیلم های مبتذل و خنده دار تبدیل شده، ساخت چنین فیلمی بسیار دلپذیر است. چقدر فیلم نامه زیبا و پرکشش است. در جامعه ما چنین افرادی در حال زیاد شدن هستند، تنهایی و مهاجرت فرزندان همه به علت وضعیت کشور باعث شده که به این تنهایی بیشتر دامن زده شود.
در هر صورت بشدت پیشنهاد میکنم که این فیلم بسیار زیبا را ببینید و از دیدن آن لذت ببرید
واقعیت واقعیت هست نمیتوان روی آن سرپوش گذاشت
لعنت به کسانی که فیلمی به این جذابی وزیبایی، ریتم عالی، بیان واقعیت ها، بازی های درخشان وبی نقص، کاملا اجتماعی وازبطن زندگی وفوق العاده تاثیرگذار رو فیلمی بی ارزش میدونن، متاسفم برای افکار چرک وپوسیده ومتعفن شما، این فیلم به قدری واقعی هست وشباهت بسیااار زیادی به تمام آدمها درایران داره که میتونی کامل درکش کنی
درود بر تو و درک بالات
چرا تنهایی زن ایرانی را با رفتن به خیابان و دست مردی را که دنبال قرص ویاگرا هست در آن ست ،اینقدر به ابتذال کشیده..چرا های این فیلم ..شکاف هایی است که پاسخ درخور می طلبد.چرا این زن سی سال تنها مانده.ایا جامعه به او این تنهایی را تحمیل کرده ،یا انتخاب خودش بودا
این فیلم شرح حال طغیان میل جنسی و فرو نشاندن ان به طرزی عحیب بود هردو ادعای تنهایی می کردند درحالیکه یکی دنیال قرص ویاگرا بود دیگری همان ابتدا دنبال تخت بود.. مرد درجایی می گوید من به عشقم دست نزدم اما تا زن او را دعوت به خانه می کند زیر باران دنبال قرص می رود و در توالت ان را می خورد..چقدر ناهماهنکی بین دیالوگ و زبان بدن و اکشن و صحنه ها بود…یک افتضاح بود که فقط به گند کشیدن یک زن ایرانی به نام عشق بود..من اسمش را جنون و هوس می نامم
رفتارهای پایانی مهین،جنون بود..
این روزه پیدا کردن فرامرزها و سکس داشتن راحت ترین کاره که یک زن بخواد براش بیست سال تنها بمونه البته درجابی هم گفت بودن کسانی اما باب میل نبوده!
هر آدمی در زندگیش دورانهای تنهابی دازد
زنی که گل میکارد دوست دارد براحتی بیرون می رود..خانه مرتب دارد..تنها نبست ..سبک زندگی اش اینطور بوده و خودش هم انتخاب کرده ..
تابو شکنی زمانی بود که فرامرز هم دنبال قرص نمی رفت و برای شب ماندن ذوق نمیکرد..
زنی که می ترسد همسایه او را ببیند ..چطور ترس نداشت که مرد را دفن نکند
چرا به پلیس زنگ نزد
حتما پای عشق را وسط،می کشید
یا ادمی که بهم ریخته نبود چرا بامرگ مردی که نمیشتاخت بهم ریخت…چه زود عاشق شد؟
خوب کسی که اینقدر زود دل می دهد چرا بیست سال عاشق نبود
جامعه تحمبل کرده؟؟
خودس گفت بچه داشته
پس تنهایی رو انتخاب کرده
این فیلم پر از،افتضاح بود .بیخود از این فیلم زن قهرمان نسازید
بیشتر شرح حال زن و مرد روسپی بود..
یک شب ،سکس ..
انهم در دوران پیری
متعفن افکار شیطان پرستانه ی تو و امثال توستر که جامعه را به یک زباله دان فساد تبدیل کرده خیانت رها کردن فرزندان به هم زدن آرامش خانواده ها و در نهایت گمراه کردن انسان و مانع شدن از رسیدن به آرامش روح . شما همین هستید مثل جزامی در کشور پر شدید با عقیده های فاسد و زشتتون پرده . لعنت خدا بر تو و امثال تو
خدا رو شکر شما مسئولی چیزی نیستی. هر چند انگار با مسئولین سر و سری داری که انقد ترسناکی
واقعا شما ها انگار جای دیگه ای زندگی می کنید ایران زیبا و دوست داشتنی با شب های جذابش و زندگی پر هیاهو و گرم به نظر من تاریکی از درون انسان ها ریشه میکنه و کل زندگی و حهان بینیش رو تحت تاثیر قرار میده
اما مردم تو ایران دارن با عشق زندگی می کنند و این فیلم نمایانگر یه سری از افرادیه که با امید به چیزهای پوچ زندگی میکنند و در نهایت به هیچ میرسند ،این پیرزن هفتاد ساله میتونست باتکیه بر ایمانش ، نه، تنها بمونه نه به پوچی زندگی برسه و زندگی هدفمند تر و جذاب تری داشته باشه
👍👍👍
از تو باید خیلی ترسید
ایمان و نماز و صلوات زیبا هستند ولی تا حالا دیده و شنیده ای یک دختر یا زن با نماز و روزه به همدمی رسیده باشد؟؟ کمی فکر کنید بعد حرف بزنید از نظر مذهبی هم حالا قانون صیغه هست از نظر شما اونم هیچه و باید تنهایی با پیری در خانه با نماز و روزه دل تنهاش رو سرگرم می کرد و گریه به این و اون می کرد .
با شما موافقم این گوشه ای از دردهای خانم ها و مردانه میانسال و پابه سن گذاشته جامعه رو نشون میده که بخاطر باورهای نادرست مذهبی و فرهنگی نادیده گرفته میشن و این فیلم ها شاید باعث بشن کمی با تفکر به چنین دردها و نیازهای این عزیزان توجه بشه
من فیلم دیدم اولش خیلی کسل کننده و حوصله سر بره انگار زندگی معمولی یه آدم فیلم کردی دیالوگ حوصله سر بر در کل بخوام نمره بدم ۵ از ۱۰ میدم
در سینمای ایرانی چنین فیلمی تا حالا ندیده بودم…فیلم واقعا رئالیسم و واقعی ساخته شده و بسیاری از تابوها را شجاعانه شکسته ولی،افسوس .که با پایانی تراژیک روبرو شدیم..ای کاش با پایانی هیجانی و عاشقانه هم تمام می شد.
بسیار عالی بود
منم خیلی تنهام
تنهایی واقعا سخته
به هر حال واقعا لذت بردم
کاش دیدگاه همه انسانها به این شکل باشه
اونوقت دنیا زیباتر میشد
مرسی از کارگردان وتهیه کننده
خدا عاقبت کشورمان را با آن دسته بی هویت ها که در پی پرده دری وپشت پا زدن به فرامین الهی هستند ختم بخیر کند .
الهی آمین ،خدا همممون عاقبت بخیر کنه
سر پیری معرکه گیری جلل الخالق
من این فیلم و دیدم حس میکردم شاید کسل کننده باشه ولی نه قصه جذاب فیلم نامه باعث شد تا آخرش پا تلویزیون بشینم ولی کاش آخرش تلخ تموم نمیشد..البته شاید اگه جور دیگه ای تموم میشد..خیلی تأثیر گذار نمیشد
تازه به نظرم تخریب شخصیت رزمندگان هم بود.
بسیار بسیار عالی بود
من از دیروز تا حالا ۳ مرتبه فیلم وکامل دیدم
رقصشون واقعا عالی بود
لذت بردم
اگر دیدگاه همه ادما اینطور میشد همیشه همیشه
خندون بودیم
مرسی از کارگردان وتهیه کننده و همینطور بازیگرای دوس داشتنی
چ ربطی ب رزمندگان ؟؟؟؟
فرامرز رزمنده یود قبلا
کی گفته هر کی تو جنگ شرکت کرده عارف و زاهد بوده؟ اون دوره کاری به اعتقادات نداشتن. به زور همه رو می بردن واسه جنگ
خیلی عجیبه تو این سن و سال باید به فکر خرید قبر باشن
خدا عاقبت هممونو ختم بخیر کنه
شما اگه ایشالا به این سن رسیدین، به فکر خرید قبرتون بیفتین.
بهترین جواب ایول
روایتی از امیرالمومنین(ع) نقل شده، با این الفاظ: “إعمل لدنیاک کأنک تعیش ابداً واعمل لآخرتک کأنک تموت غداً” یعنی چنان در امور دنیایی باش که گویا همیشه در دنیا زندگی خواهی نمود و برای آخرتت چنان باش که گویا فردا می میری.(“مستدرک الوسائل”، ج1، ص146)
فقط سطحی نگاه می کنیم
زنی که گالن شراب دارد و شراب می خورد و با مرد بیگانه می رقصد و عطر به بدنش می زند..دنبال رفع تنهایی بوده؟
یعنی باید برای رفع تنهایی این کار را کرد؟
راه دیگری نداشت؟
چه چیز،این فیلم واقعیت فرهنگ ایرنی و زنان ایرانی است
شاید می خواست با مرگ مرد درس اخلاقی بدهد. که این کارها جیزه …نکنید ..بدبخت می شوید
زنی که سی سال پا روی نفس خود گذاشته …چطور یک شب ..به جنون میرسه
حتی از،نظر علمی هم قابل قبول نیست
شهوت زنان کم می شود..
اگر دنبال یار و همدم می گشت ..این زن خجالتی ..هیچ دوست و اشنایی،نداشت از،انها کمک بگیره؟؟
تنها ملاک این زن..تنها بودن مرد بود؟؟
وسی سال مرد تنها پیدا نمی کرد؟؟
چقدر احمقانه
خیلی فیلمهای عالی داریم که این فیلم به گردشون هم نمیزسه
ولی چون ممنوع شده،و حصر های سینما را شکسته مردم براش سر و دست می شکنند..
دیالوگ های پیش پا افتاده ..
مردانی که تا زنی را می بینند از،همسر قبلی خود بد گویی،می کنند
اگر بخاطر مومن بودنش ،جدا شدی
چرا سالها شراب نمی خوردی؟؟
و دنبال زنان مختلف نبودی
کدام را باور کنیم
سکس نکرده ات .یا در به در ویاگرا رفتنت
این فیلم یکی از بیخود ترین فیلم ها بود..حیف از وقت
ینی مغزتون کلا پر کاهه
سن پیری جای اینکه اشتباهات گذشته رو جبران کنن و شرم کنن، تازه گناه کبیره کردن و مردن. ینی قاه قاه باید خندید به این بی عقلی و احمقی که آخرت بی نهایت خودشونو سر پیری به باد دادن! اینکارو نمیکردن امیدی به بهشتی شدن شون بود بازم. البته واسه شماها انقدر شیطان جذاب شده که خدا و جنت و نار و عذابش از یادتون رفته و مسخره هم میکنید چون مغزتون کپک زده و خالیه فقط پر شده از مشروب و مستی و گنگی و لا یعقل شدید.
درحالیکه سینمای امروز ایران دچار ابتذالی عمیق شده
فیلم کیک محبوب من بدعت متهورانه ای دارد که باید به عوامل ساختش دست مریزاد گفت.
مردک شعور و فرهنگ حرف زدن و نظر دادن نداری اسم خدا رو هم میاری؟ عاقبت تو یکی ختم به خیر نمیشه وقتی کامنت به این زشتی به یک انسان میدی.
قصه عمیق و پر درد بود. توی همه کشورها بعد بازنشستگی همه برای تفریح و مسافرت برنامه ریزی میکنن تو ایران با خرافات و عقاید پوسیده تشویق ب گوشه نشینی و خجالت و شرم و آماده شدن برای مرگ!!! من چین زندگی میکردم، مردم بحدی در رفاه و اسایش هستن ک هر بعدازظهر توی پارکا ب عناوین مختلف جشن و رقص دارن چون پدر دلسوز و دولت وطن پرست دارن… شادی و خوشی حق همه انسانهاست.
در جواب دوستان ،میپرسم صیغه مگه چیه! ؟ متن عربی که میگه من رضایت میدم باتو باشم، این دونفرم به زبان مادری همینو گفتن.
لطفا بجای اتلاف وقتتون پای تلویزیون و خرافات،کمی مطالعه کنید. انشالله که ایرانم رنگ خوشی و آسایشو ببینه.
درد رو از هر طرفی بخونی پرده ربطیم به قوانین کشور نداره،
تازه این روایت زندگیه کساییه که مشکل اقتصادی و خونه و بچه ی ناخلف و غیره رو ندارن و فقط تنهان!
بچه هاشون آدم حسابی تو یه کشور دیگه و خودشونم یک عمر (۳۰ سال) یک زندگی شرافتمندانه تجربه کردن.
وای به حال جوونای الان که تازه میخوان شروع کنن
هر کسی هر چقدر میدووه تورم ده برابر از اون سریع تره
آینده ای مگه میشه ساخت واقعا…
پناه بر خدا
خدا امام زمان مون رو برسونه …
تشخیص راه درست سخته….
واقعا آخر الزمانه …
از خودم می ترسم .
الهی هممون در مسیر رضای خدا باشیم.
اللهم العجل لولیک الفرج….
واقعا آدم تعجب میکنه چه فیلم تلخ و بی هویتی انگار افسردگی از در و دیوارش میباره واقعا بنظر میاد اون یک درصدی از جمعیت ایران که با این فرهنگ فاسد زندگی می کنند همینطوری افسرده و نا امید و بی هدف هستن، البته خب چیز دیگری هم نباید توقع داشت وقتی معنای حیات رو حذف کردیم فقط میمونه پوچی.
نه به آن شوری شوری .نه به آن بی نمکی.درست است که داستان فیلم تقریباً خلاقانه وبدبع است ولی دست اندرکاران این فیلم یا زنان ایرانی را نشناخته یا می خواهد طرحی دیگر اندازدکه زن ایرانی راستین بر نمی تابدسؤال می پرسم از نصف جمعیت نسوان چند درصد؟ چنین بی محابا تن به ابتذال ولگد مال کردن ارزشهای خود می دهند؟ وآیا دغدغه های همه زنان چه قبل از انقلاب واینک همینها ست…زنان راستین ؛ ورئال کجای این قرار دارند زنان کارگر ؛ معلم؛ قالی باف؛ زنان عشایر سخت کوش وپر از مشقات طاقت فرسا؛ کارمند؛ آموزگار واستاد دانشگاه کم درآمد و….توده عظیمی که بامرارت تمام ویکه و تنها فرزند یتیم بزرگ کردند..؟ متوجه ام مد نظر فیلمساز بیشتر تنهایی سالمندان بود و پرداختن به این موضوع که باید این معضل مهم ریشه یابی شود وکار مفید انجام شود…ولی شیوه هایی که در این فیلم پیش می رفت بافرهنگ وعرف جامعه ی ما مغایرت داشت..وبیشتر تخیلات ورئال وسورئال درهم ادغام گردیده وملغمه ای ساخته بود که نه تنها هویت و شخصیت زن ایرانی رالوث می کرد بلکه به حقوق واقعی آنها هم خدشه وارد ساخت…البته کتمان نمی کنم بازیها عالی بود فضا سازی خوب وتک وتوکی رخداد در فیلم مشمئز کننده برخورد گشت ارشادی با خانم؛ شرابخواری دارای بدآموزی برای بیننده و سرانجام فیلم که بسیار به نظر من فاجعه بود.مرگ مرد فیلم وآن خاکسپاری به آن شیوه… بسیار فانتزی و تخیلی و انتزاعی ازآب درآمد.ودر آخر زنان می خواهند به حقوق واقعی خود در تمام زمینه های فرهنگی؛ علمی؛ اجتماعی؛ قانونی و….غیره دوشادوش وکنار مردانشان باشندنه زیر سایه آنها وبه عنوان جنس دوم….یاحق…
همه اون زنهایی که گفتی دوست داری تنها و بی کس توی تاریکی بعد از مرگ شوهرشون چادر بسر همیشه نماز بخونن و خدا رو صدا کنند و به یاد گذشته ها اشک بریزند نههههه انسانها در تمام طول عمرشان به همدم به دوست نیاز دارند عدم خوردن شراب و مشروب فقط یکی از قوانین دین ما است همه اون نیست برو مطالعه کن ببین خدا اگه مسلمونی شراب بخوره اون رو بی خدا و نامسلمون می پذیره؟؟؟ این دنیا و خود همین ایران جدای از شکل خانواده حکومتی ان کلی خانواده زندگی می کنند که بی دین هستند نیمه مذهبی هستند و یا شدیدا مذهبی قرار نیست همه یک شکل و فرم باشند کمی فکر کنین
تو اگه به این سن رسیدی بفکر خرید قبر باش
همه یکروزی باید به فکر مرگ باشن ،نوبت شماهم میرسه و چه خوبه بدونین مرگ و بازخواست اعمال خبر نمیکنه و چه خوبه که آدم همیشه طبق دستورات خداوند عمل کنه
مادر من از ۴۴ سال پیش ۴تا یتیم رو بدون درآمد و مستمری بزرگ کرده حالادر سن ۷۶ سالگی هروقت کنارش میشینی فقط از تنهایی میناله درحالیکه نه بچه هاش مهاجرت کردن نه ازش دورن همه تو یه شهر .به خدا وپیعمبر هم اعتقاد داره ولی متاسفانه تابوی جامعه اینه که یه زن تا آخر عمرش باید تنها باشه چون باید نجیب باشه .اونم توکشوری که شرع و قانونش چند همسری را برای مردان حق میدونه و برای زنان تنها عار !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
عزیز شرع و عرف کشور کی گفته تا آخر عمر باید تنها باشه. همین الان همسران شهیدی هستن که ازدواج مجدد کردن و خیلی شادن. مادر شما ازدواج میکرد شما عرضه نداشتی کمکش کنی تقصیر شرع ننداز
نکنه میخواستی بره بدون عقد و ازدواج با یه مرد غریبه و نا محرم زندگی کنه؟
این فیلم مخالف ازدواجه داره میگه با همه بخواب و مست کن و لا یعقل باش تا بیان تو و خانواده تو و کشورتو غارت کنن. همه ش برنامه ی اسرائیله و داره فرهنگ اصیل ایرانی مونو ویران میکنه
بسیار عالی ،عمیق و باشکوه از هر لحاظ
تبریک به کارگردانان و بازیگران
شما میتونی از همین الان دنبال قبر باشی نمزخواد صبر کنی تا اون موقع
هر چیزی شعور و فهم میخواد کمتاسفانه شما در کنار اینها انسانیت هم نداری.تو ب فکر کفن و قبر خودت باش نمیخواد ب دیگران نظر بدی اون سن تو هم فرا میرسه وخواهیم دید
چرا نباید زندگی کنیم؟؟؟ چرا همیشه بفکر غم و مرگ باید باشیم ؟؟؟ وقتی بمیریم تکه ای جا واسه دفن پیدا میشه . میمیریم و روح ب اونجایی ک لیاقت داره پرواز میکنه و میره . دیگه محل دفن مهم نیست.
شما تو هر سنی که هستی بفکر خرید قبرت باش
بعد از مدتها از دیدن یه فیلم لذت بردم به دور از هر گونه خشونت کلامی و جسمی یک زندگی عادی رو روایت میکرد که علیرغم هنجار شکنی های جامعه به دلها نشست.
بله به دلها نشست البته به دل شما هنجار شکنان نه بقیه مردم.
شما برو قبر بخر
چرا همه رو قضاوت میکنید. هر کس به هر سنی برسه سن خودش روکمتر حس میکنه و یک عشق یا یک امید میتونه اون کودک درونش رو زنده کنه. چرا تو ایران همه فکر میکنن بعد از ۶۰ سال دیگه زندگی تموم شده و طرف باید منتظر مرگش بشینه در صورتیکه آدم میتونه با توجه به علایقش سر خودش رو گرمکنه یا یک چیز جدید یاد بگیره. مثلا بیشتر رئیس جمهورها بالای ۶۰ سال بودن یا خیلی از آدمهای موفق در بعد از سن میانسالی کارآفرین شدن و به شهرت رسیدن
لطفا کسی رو قضاوت نکنین مگر اینکه در جایگاه اون شخص باشین
فیلم زیبایی بود واقعاً
فیلم جالبی بود ولی برای من که فردی مذهبی هستم دوست داشتنی نبود.بدون تعصب بگم تنهایی افراد مجرد در ایران مربوط به فرهنگ و سنت ماست نه دین اسلام.چون در دین اسلام زن میتونه صیغه کنه و با هر مردی چه مجرد چه متاهل رابطه برقرار کنه.فقط محدودیت در تاهل زن هست که اون هم توجیح به جایی دارد
اثر زیبایی بود سپاس از عوامل فیلم فقط بهتر بود آخرش هم خوب تموم میشد
بسیار زیبا ، واقعیتی روشن ، انسان تا زنده است نیازمند عشق است و عشق سن نمی شناسد
قبل از هر چیز کامنت آن دسته از بزرگواران که قضاوت و داوری را که مختص خداوند است در حد و حدود خود می بینند و فرامینی نظیر حجاب، شرب شراب، یا روابط خصوصی را که کیفر یا پاداش درستی نادرستی آن حق خداوند خالق است حق خود می پندارند، بسیار جالب بود!😄😄
در مورد فیلم هم جدای از شهامت و شجاعت کارگردان و بازیگران و عوامل فیلم که در اقدامی بی سابقه درون مرزهای میهن مان خودشان را سانسور نکرده اند،فیلمنامه بسیار اثرگذار بازی های بسیار متعادل و روان و باورپذیر و فیلمبرداری و میزانسن ها بسیار خوب بود،از صبح جمعه ام و ساعاتی که به دیدن فیلم سپری کردم به شدت راضی هستم!✌🏻
تماشای فیلم به فرزندان مادر و پدرانی که به سالخوردگی رسیده یا نزدیک آن هستند و یا حتی مانند من میانسال می باشند به شدت توصیه می شود!
نظر و دیدگاه شما عالی بود
تنها اشکالی که من از فیلم یا فیلمنامه دیدم (که دلیل اون هم فکرکنم جلوگیری از طولانی شدن فیلم بوده باشه) این بود که ارتباط بین زن و مرد کهنسال فیلم خیلی سریع رخ داد یعنی خیلی زود خودمانی شدن بطوریکه شخصیت مرد فیلم حتی بدون اینکه بدونه کجا داره میره و چه چیزی انتظارش رو میکشه به فکر تهیه قرص مردانه هم میوفته !!!درصورتیکه در عمل و واقعیت با شرایطی که جامعه امروز ما داره به نظر غیر ممکن میاد!! بهتر بود
شخصیت های اصلی فیلم یه جورایی برای شناخت همدیگه قبل از رفتن به خونه زن ارتباط بیشتری برقرار میکردن !
ولی به هر حال فیلم خوب و جذابی بود و از بازی هر دو شخصیت فیلم خصوصا استاد محرابی که من از گذشته خاطرات زیادی باهاش در سریال های دوران کودکی داشتم لذت بردم
عالی بود
به شخصه ازدیدن فیلم وبازی این دو عزیز لذت بردم وبه دوستان پیشنهاد دادم که فیلم رو ببینند
فیلم دربه تصویر کشیدن یک جامعه محدود با باورهایه غلط و ریشه هایه مذهبی واقعا بینظیر بود
فیلم مثل موسیقی زمان خودش راطلب میکند .دیدن فیلم زمانی که ۶۰ساله هستید بسیار متفاوت تر از داشتن سن ۲۰سالگی ست .
لذا دورازانتظار. نیست. که دیالوگهای خوش ساختی در آن ردبدل شود آنجاییکه مهین فیلم. جمله. منم تازه به این نتیجه رسیدم را بیان میکند .
احتمالا باید. به آن رسید .
من دو مرتبه فیلم را دیدم بسیار عالی بود چه بسیار زن و مردهای مسن که اسیر سنت و فرهنگ جامعه و نگران حرف مردم شدند تو این دنیا هر فردی نیاز به همدم دارد
خیلی فیلم قشنگی بود. تنهایی یک زن و مرد رو به خوبی به تصویر کشید. دوبار پشت سر هم دیدم هنوزم دوست دارم ببینم .لحظه های فیلم انقد خوب بودن که قابل لمس بود. افراد میانسال یا سالمند هم حق زندگی مهمانی، شادی، دوست داشتن و دوست داشته شدن دارن
دیگه آخرین بازی این خانوم بوده فکر کنم ،
واقعا داریم به کجامیریم که این وضع پیرهای ماست کشف حجاب گناهه باکی دارید لج می کنید
فیلم عالی
بازیگران فوق العاده
ممنون از عوامل حرفه ای فیلمکیکمحبوب من برای ساخت این اثر ماندگار و ارزشمند.حقایق زندگی زنان میانسال ایران رو بخوبی روایت کردن. امیدوارم زنان سرزمین مان بدور از همه خرافات و تعصبات به خوشبختی واقعی برسند.
پناه بر خداااااااا
خدا عاقبت به خیر و در حالی از این دنیا ببرتمون که حداقل جز گناهان خودمون بار سنگین بدعت ها و قبح شکنی ها بر دوشمون نباشه🙏🤲🤲🤲🤲😥😥😥
هر چیز بجای خود نکوست…
عالی بود
به زاویه دید این زوج موفق کارگردان باید درود گفت…
چیزی که سالهاست در سینمای خانواده خالی بود، شاید در تلویزیون ملی بنا به قوانین کشور نشه پخش کرد ولی از لحاظ شرع جای اشکالی ندارد نه حجاب بازیگران و نه دیالوگ آنها(حجاب و … در دوران کهنسالی و بعداز … برای بانوان از واجب بودن به مستحب تعبیر شده است) که یک نیاز در این سن و دوری از تنهایی هاست چون دولتها هیچوقت در این سالها برنامهای برای این گروه سنی نداشت و می تواند یک پیام برای مسئولین و حتی خانواده ها باشد.
بعد از این همه فیلم بی محتوا و مبتذل و لوس و بی ارزش که پشت سر هم تبلیغ میشه ساختن فیلمی مثل کیک محبوب من واقعا” هم هنره هم شاهکار. بازی اقای محرابی و خانم فرهادی هم قابد تحسین بود.
برای عنوان کردن تنهایی آدمها، نیاز به اینهمه هنجار شکنی و عادی سازی بدعت ها نبود. متاسفم از ساخت همچین فیلمی
به نظر من این فیلم یک شاهکار در صنعت فیلم بعد انقلاب است که بیننده را با واقعیتهای زندگی در ایران روبرو می کند و با خود در راستای داستان به فکر می برد و کاملا احساسی و درام در عین حال عاشقانه که با بازی خیلی زیبای اسماعیل محرابی و لیلی فرهاد پور به اوج خود می رسد
واقعا از نظرشما واقعیت زندگی تو ایران این شکلیه؟ چند نفر از زنان مسن ما با مردان نسن رابطه نامشروع دارند وشب میارند خونشون وباهاش مشروب می خورند ومی رقصند وباهم حموم میخورند می خواننده تازه برفرض اسن چیزا باشه جرا باید ترویج کنی واین جیزهرا جذاب نشون بدیم.
بسیاربسیارعالی وپرمحتوا ،میشه گفت دراین چهل وچندسال گذشته تابحال سرامدکل فیلمای خونوادگی همین فیلم هست.فیلم به این میگن واقعیتای زندگی ونه اعراق وبزرگنمایی. یک ایرانی باچوب بیست سربازمسلح عراقی رولت وپارکنه ویاچندرزمنده شجاعمون یک لشکرعراق رودرهم بکوبه اغراق زیادی فقط لطمه میزنه به محتوا واین فیلم دورازاغراقه
فیلمی بینظیر که به زیبایی تمام مسایل اجتماعی جامعه رو به تصویر کشید. فیلمی روتوش نشده ازحقایق جامعه . به عنوان بیننده لذت بردم که تابوها رو در این فیلم شکستند . مدتها بود که منتظر تماشای فیلمی بودم که آنچه که تابو خوانده میشه، براحتی شکسته بشه. دست مریزاد
درود.
واقعا عالی بود این فیلم و صد حیف که همچون موضوعاتی رو بصورت تصویری یا فیلم ممنوع میکنن.اینکه خیلی از آقایون و خانمهایی که جفتشون رو از دست دادن و بچهاشون یا رفتن خارج از کشور یا رفتن پی زندگیشون و مادرو پدرو سالی یکیار نمیبینن و این عزیزان باید تنهایی زندگی بکنن و از لذت زندگی محروم باشن.چون دوره ای از زندگی جفت داشتن که مد نبود یا امکاناتش نبود بتونن مثل امروز لذت زندگی رو ببرن و امروزه میبینن پیرو جوان توی کافی شاپ،سفر و دورهمی لذت میبرن و اونا باید تراز اطرافیان که نگن رفت پی خوشی،تا ابد تنهابمونن
اینجور مواقع اگر غیرت داشته باشیم باید خودمون بعنوان بچهاو اطرافیان کمک کنیم جفت پیداکنن و لذت ببرن از زندگی
بازم سپاس از سازندگان و شما
اوه اوه به ژست روشنفکرانه چه تعریفی از این فیلم کردید . متاسفم که خیلی راحت فرامین الهی رو زیر پا میزارین بخاطر یه فیلم . همیشه تا بوده اکثر کارگردانان ایرانی عاشق ابتذال و فرهنگ غرب بودن مثل همین نوشیدن شراب .حالا هی برن تو زیر زمین فیلم بسازن . جاشون اونجا خوبه
این فیلم بعد از ۴۴ سال جزو بهترین فیلم هایی بوده که آشتی با زندگی رو نشون میده … در این روزهایی که مارو از زندگی و آرامش و رفاه دورمون کردن و هنوز هم در ابهام زندگی میکنیم …. مراقب اعمالی باشید که سر همدیگه و قضاوتهایی که نسبت به هم دیگه انجام میدیم باشه … اون یعنی خدایی که در شما وجود داره و خطوط قرمز انسانیت که در شما وجود داره هستش …. اینقدر دنبال کلمات کلیشه ای و بی ارزش نباشید … یک زندگی عادی و خالی از نفرت و سیاست و تهمت و دینداری رو داشته باشیم … صباحی بیش در این دنیای بی ارزشی که حکومت ها دنبال پول و مقام اند خودتان را به مقداری نفروشید…. تفکر کنید ای ایرانی های آریایی تمدن ما تمدن عرب زادههای اون ور آبی نیست دین مون هم دین عرب های اون ور آبی نباشه …. تفکر تفکر تفکر
ا👍👍👍
پانیذ جان به لطفی کن این فرامین الهیتو ببر توی خونه ات.بخدا که زندگی واقعی همین شکلیه نه مزخرفاتی که چهل و شش ساله داره به خورد مردم داده میشه.زنه با مانتو شلوار و روسری جدا از شوهرش میخوابه فرداش میره بالا میاره و به به حامله است.جمع کنید این بساط ریاکاریتونو
دخترجون.فکر کردیم کافرم؟من بچه کسی هستم که بعداز ۳۲ سال بعداز فوتش هنوز وقتی میرم توی شهرمون منو به اسم پدرم یاد میکنن و فقط ازش تعریف میکنن چون یک حاجی واقعی واقعی بود.کمک به مردم در حدی که خودش کویت کار میکرد توی غربت ولی مغازهاشو داده بود به کسایی که نیاز دارن تا رایگان بشینن کاسبی کنن.من پسر اون پدر هستم و به خدا جوری اعتقاد دارم که باید داشته باشم.ولی اینکه آدم حق زندگی داره حرف بدیه؟خدا مرد و زن رو نیافرید که جدا باشن.کسیکه همسرش سالهاست فوت کرده باید تنهاباشه یا جفت داشته باشه تا امیدبه زندگی داشته باشه؟اینکه کسایی که دم از اسلام میزنن امیدبه زندگی رو از حتی جوانان گرفتن درسته ولی این فیلم نادرست؟
عزیزانی که به پوچی رسیدید چرا همه چی رو گردن دیگران میاندازید، یکم به خودتون نگاه کنید چطور زندگی کردید که به اینجا رسیدید، شماها اگر هر جای دیگه ای هم جز ایران زندگی میکردید وضعتون بدتر از الانتون بود، مشکل در خود شماست، مشکل در فکرتونه نه جامعتون. تا بحال برای رضای خدا کاری کردید، کمکی به دیگری کردید، مهربونی بدون چشم داشتی انجام دادید، تا بحال دعا کردید؟ خدا رو به خاطر خودش، نه آرزوها و خواسته های خودتون،عبادت کردید؟ اصلا تابحال عبادت کردید؟ ایناست که به زندگی مفهوم و معنا میده، طبیعت همون چیزی رو بهتون میده که خودتون میکارید، بیخود اسم ایران عزیز و ایرانی مهربون و سخاوتمند رو خراب نکنید، برید جلوی آینه و ببینید توی دنیا چیزی و کسی غیر از خودتون رو دیدید؟
واقعا ادم میمونه چی بگه از اوج نا اگاهی و بی اعتقادی….یعنی با پوشش کامل و طبق قانون و در چهارچوب عقاید نمیشه فیلم موفق و تاثیرگذاری تولید کرد
در تعجبم از مردمی که فکر میکنن برای خوب بودن یک فیلم باید حتماً ارزشها پایمال بشه و بدتر اینکه خوشحالی و آرامش را در لذت و تن آسایی میبینند
هدف این فیلم بیشتر از این که به نمایش گذاشتن دغدغه ی تنهایی در سنین بالا باشه، ترویج یکسری بی قانونی ها و توهین به مقدسات کشور و انتقاد به یکسری مسائل. چقدر خوبه که خودمون رو گول نزنیم
جز بی بند و باری و عقده گشایی برهنه بودن چیز دیگری نبود
موافقم باهاتون.انگار نه انگار که اینجا جمهوری اسلامیه هرکاری دلشونمیخواد نمیکنند وکسی هم کاری به کارشون که نداره هیچ تازه یکی مثل اسماعیل محرابی بعد لین کار دوباره به کر دعوت نیشه به جای ممنوع الکاری.
این فیلم به نظر من واقعیت زندگی بسیاری از ادمها رو نشون داده به خصوص در این بازه زمانی که جوانها همه در حال مهاجرت هستن و والدین تنها میشن.اونایی که عقیده دارن سر پیری با ایمان و دعا و رو ضه سرگرم بشین به نظر من خودشون هم به حرفشون اعتقاد واقعی ندارند .بس کنید فریب دادن خودتون رو.انسان به طور غریزی اجتماعی هست
واقعا از شجاعت و نو اوری کارگردان و بازیگران فیلم تقدیر میکنم .فیلمهای سینمای ایران به طرز تهوع اوری مسخره و دل به هم شده.کاش این فیلم اکران عمومی میشد اون وقت گیشه سینماها دیدنی بود
دقیقا توقع دارن آدم دست از زندگی بکشه از صبح تو چاردیواری خونه بشینه عبادت کنه تا شب. خب اینکه اسمش زندگی نیست فقط زنده بودنه چقدر کامنت گذاشتن که بفکر خرید قبر باشه! چرا آخه آدمیزاد تا زنده هست احساس داره باید از زندگیش لذت ببره
این فیلم واقعا پرمعنا بود ومن ازسازنده این فیلم تشکرمیکنم اتفاقا پایان خوبی داشت چون به خیلی از ماها فهموند که ” خیلی زود دیر میشه ” پس اززندگیت لذت ببر
عالی عالی عالی❤️❤️❤️❤️
به طور کاذبی غمگین بود. پایان بندی کاملا نادرست و خلاف منطق داستان داشت. بازی محرابی خوب. با توجه به توان سینمای ایران، خیلی ضعیف بود.
فیلی پر معنا که واقعیتی تلخ و شیرین را بیان میکند
عشق بزرگترین نعمت خداوند است که در دل انسان ریشه دارد و پیر و جوان و بانو و اقا ندارد
در این فیلم بصورت واضح و قوی بیان شده است
زندگی معجونی از عشق است
منظور سنکوب بود
یک فیلم رئال که اگه یه جمله صیغه به عربی میگفتن مشکل بقیه هم حل میشد. تنهایی رو به افزایش و جماعتی که سالها با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن. تمام فیلم واقعیت های زندگی بود و در واقع ترس از آینده و دوران پیری برای آدمهای تنها
خیلی فیلم خاصی بود
ساده و روان و بسیار غم انگیز ، در زندگی واقعی امیدوارم این پایان را نداشته باشیم
بسیار فیلمی جالب و زیبا بود. باید به کارگردان و مخصوصا بازیگران اسماعیل محرابی و خانم لی لی پور تبریک گفت.
چقدر حیفه و بد که آدم به این سن برسه و ضد ارزش براش ارزش باشه و اعتقادی که یک دنیا دنبالش میگردن رو براحتی از دست بده و خلافش عمل کنه. خدا عاقبت هممون رو ختم بخیر کنه. چه بزرگان بدی که الگوی جوونا میشن و راه اوناروهم منحرف میکنن. اون دنیا باید برای تک تک این لحظات جواب پس بدید. هممون باید جواب پس بدیم به خدا.
دقیقا خدا آخر عاقبت هممون رو ختم به خیر کنه
واقعا خدا کمک کنه عاقبت بخیر بشیم… تنهایی و هزار تا مشکل دیگه هست برای هر فردی به یه شکلی ،مهم اینه که باهاش چطور برخورد کنیم و به این فکر کنیم که هیچ چیز قرار نیست ابدی باشه و همه چیز اینجا و به این دنیا خلاصه نمیشه… فکرمون آگاه و دل مون قرص به وجود الله
داستان فیلم عالی بود. یک واقعیت که خیلی ها نمیخوان قبول کنن. باعث تاسفه که خیلی ها فکر میکنن آدم از میانسالی فقط باید به فکر مرگ و تهیه قبر باشه و دیگه حق زندگی نداره. حیف که اون دو نفر فقط یک شب تونستن زندگی کنن. بعد از ۳۰ سال. و همه چیز خیلی زود تموم شد.
انسانها در گروه های مختلف زندگی می کنند مذهبی نیمه مذهبی بی خدا با خدا فقط خدا و…. یک جامعه از هر رنگی ادم داره ولی باید همه قانون انسانی رو پیش ببرند نکنه دوست داری همه غیر مذهبی ها از جوامع دنیا غیب بشند
من این را با تمام وجودم میگم
این مفهوم را با دو پای عقل و احساس در لحظه لحظه زندگیم طی کرده ام.
هیچ راهی جز راه خدا انسان را به آرامش واقعی نمی رسونه
خداوند بهترین دوست انسانه.حیفه که به خاطر سیاست بازی
خودمون را از بهترین هدایای عالم محروم کنیم
با خدا باش پادشاهی کن
شراب و این جور چیزا در بهترین حالت مثل پفک دادن به دست بچه درگیر سوءتغذیه است.
شاید فقط داستان فیلم خاص بود.بازیگران خوب بازی کردن.ولی در واقع نه مفهوم عشق نه مفهوم رفع تنهایی برای کسی که این معانی را لمس کرده به اشتراک نگداشته.در واقع بینده ای که این فیلم را وصف می کند شاید نداند که اگر این زوج دو روز بیشتر در کنار هم می ماندند کارشان به دعوا می کشید .همانگونه که در دایالوگهای دور هم نشینی زنان به این مطلب اشاره شد که .مگر شوهر های ما برای ما چه کردن یا چه گلی به سر ما زدن.بنابراین بودن در کنار هم مشکلاتی دارد و نبودن نیز مشکلاتی.در مجموع برای من فیلم سطح پایینی بود.مخصوصا که در فیلم های امروزی حرفهای رکیک هم جز لاینفک فیلم نامه شده.
تحلیل آبکی! با نافهمی کامل از دین! که عمل به توصیه هاش عین نشاط توی زندگیه… جماعت مثلاً با هیجان! با ذوق نهایت یه پیک و آغوش و خوشی های لحظهای و زندگی های سراسر پر از افسردگی!!! سینمای ایران کی قراره از شر این جماعت خلاص بشه خدا میدونه!
بنده خدا بعد 30سالللللل تنهایی خواست ی همدمی داشته باشه هااا…چقد حرف درمیارید تنهایی خیلییییی سخته یکم شخصیت داشته باشید چرت ننویسید …سر پیری معرکه گیری چیه دیگه ..انسان همیشه دوسداره دوست داشته بشه و امیدوار ب زندگی باشه چه توو جوونی چه توو پیری
صحبت کردن از تنهایی آدم ها و دادن انگیزه به اونها قطعا کار درستی هست، کار از اونجایی خراب میشه که مصداق های نادرستی رو برای شاد بودن انتخاب میکنیم.
واقعا اگر زندگی اونها در همون نصف روز به پایان نمیرسید، بسختی می تونیم تصور کنیم که سالهای زیادی رو بدون پشیمون شدن ادامه بدن
من فیلم رو ندیدم فقط پوسترش رو دیدم و به نظرم حتی ارزش دیدن نداره چون قانون مملکتم را زیر پا گذاشته
در نظرها آمده کارهایی که در دین اسلام حرام هست در این فیلم عادی هست
ما در ایران زندگی میکنیم و در صد بالای جمعیت ایران مسلمان هستند و کشور ما جمهوری اسلامی هست و حجاب اجباری هست پس این فیلم خلاف قانون کشور وخلاف شرع هست
بنابراین دیدن این فیلم عین خیانت هست
بازی آقای اسماعیلی(فرامرز) خیلی عالی بود
به جزییات در فیلم خیلی دقت شده بود
و من ازدیدن فیلم خیلی لذت بردم و باعث شد اون شب کلی بهش فکر کنم
فقط میتونم بگم اینکه هرکس ذره ای عقل داشته باشه میفهمه چی درسته چی اشتباه ما آدما یوقتا خودمون رو گول میزنیم در صورتی که میدونیم راهی که داریم میریم اشتباهه
از بس نا امید شدیم حس میکنیم دیگه نعوذبالله خدا باهامون قهره برای همین کاری میکنیم که شادی سطحی برای داشته باشه
هیچ چیزی بدتر از ناامیدی نیست خدا تو هر شرایطی که باشیم دوستمون داره و راه بازگشت گذاشته به شرط اینکه ایمان داشته باشیم به خدای فوق العاده مهربون