هومن سیدی فیلم «جنگ جهانی سوم» را واکنشی به افزایش نابرابری معرفی کرده؛ نابرابری از این جهت که برآورده کردن اساسیترین نیازها برای خیلی از مردم در سراسر جهان، یک مبارزه واقعی است. او گفته فیلمبرداری صحنههایی که جنایتهای نازیها علیه بشریت را به تصویر میکشیده، برایشان بسیار تکاندهنده و حتی وحشتناک بوده است.
به گزارش فیلمنیوز، هومن سیدی بعد از نمایش فیلم «جنگ جهانی سوم» در جشنواره ونیز، مصاحبهای کوتاه با یک وبسایت ایتالیایی انجام داده که ترجمه آن توسط نماوامگ منتشر شده. سیدی در این مصاحبه، به وضعیت تولید این فیلم و سختی سکانسهایی درباره جنایتهای هیتلر و کورههای آدمسوزی اشاره کرده.
سیدی درباره سکانسهای جنایتهای هیتلر گفته: «فیلمبرداری صحنههایی که جنایتهای نازیها علیه بشریت را نشان میداد، اصلاً سرگرمکننده نبود، بلکه تکاندهنده و حتی گاهی وحشتناک بود. شخصاً تمام تلاشم را کردم تعداد برداشتهای ما محدود باشد تا برای مثال بازیگران و سیاهی لشگرهای فیلم مجبور نباشند فشار آن لحظهها در اتاق گاز را کم کنند.»
او در مصاحبهاش به این نکته اشاره کرده که «جنگ جهانی سوم» یک هشدار یا شاید هم واکنشی به افزایش نابرابری است: «برآورده کردن اساسیترین نیازها برای خیلی از مردم در سراسر جهان، یک مبارزه واقعی است. تکنولوژی، مسائل مالی و اطلاعات به شکلی فلاکتبار آدمها را شکست داده است. حتی نیروی انسانی فیزیکی هم نمیتواند آنها را نجات دهد یا بهنوعی یک نیروی برابر باشد، اما نمیتوان انکار کرد. نپرداختن به علل اصلی این نابرابری ممکن است پیامدهای ناگواری داشته باشد.»
این کارگردان در پاسخ به سوالی درباره اینکه زبان بدن در اکثر فیلمهایش اهمیت زیادی دارد توضیح داده: «برجسته بودن زبان بدن در فیلمهای من کاملاً تصادفی است و یک تصمیم آگاهانه نیست، اما در این فیلم استفاده از یک شخصیت کر و لال در روایت، نهفقط به لحاظ ساختاری به نحوه توسعه فیلمنامه کمک کرد، بلکه ازنظر موضوعی هم به ما کمک کرد.»