بعد از موفقیت سریال «آقازاده» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه کنندگی حامد عنقا ، سریالهای مختلفی با موضوع نقد مفاسد اقتصادی در شبکه خانگی ساخته شدهاند. «جناب عالی» ، «راز بقا»، «خسوف» و «سودا» از جمله این سریالها هستند. روزنامه هفت صبح در گزارشی دلایل شکست سریالهایی که سعی داشتهاند دنبالهروی «آقازاده» باشند را بررسی کرده است.
در این گزارش به این نکته اشاره شده که «جناب عالی» با این شعار که تلویزیون کنایههای سیاسی آن را برنتابیده است وارد تلوبیون پلاس شده اما حالا مشخص است که مشکل اصلی به کیفیت ضعیف آن برمیگشته. درواقع «جناب عالی» یک کمدی ضعیف، با شوخی های دم دستی ِبه اصطلاح سیاسی است. حتی «خنده بازار» مواجههای موفقتر با مسائل سیاسی–اجتماعی داشته.
درباره «راز بقا» به این نکته اشاره شده که سعید اقاخانی به عنوان کارگردان و امیر وفایی به عنوان فیلمنامهنویس، سعی کردهاند در این سریال کمدی تا حدی هم با مسائل سیاسی شوخی کند. درواقع قصد کارگردان از طراحی شخصیت حاتم با بازی حسن معجونی، همین بوده است. این این کاراکتر سودای رئیس جمهور شدن دارد و با مردی که روزگاری نماینده مجلس بوده و پیش از نطق شعر می خوانده، وارد مرواده شده. طبعا «راز بقا» یک کمدی سیاسی نیست و رویکرد آن از اساس با «آقازده» متفاوت است.
سریال «خسوف» هم که با حالوهوایی عاشقانه مورد توجه قرار گرفت حالا ماجراهایش به فساد اقتصادی گره خورده و فساد شخصیتهای اصلی و زدوبند آنها با ارکان قدرت هم سهمی از داستان دارد. طبعا یک سریال با این اشارات، اثری سیاسی لقب نمیگیرد اما سازندگان دیالوگهایی در دهان شخصیت ها گذاشتهاند تا سریالشان، سویهای انتقادی پیدا کند. مثل زمینخواری، رشوه، وامهای کلان و … «خسوف» بر خلاف «آقازده» که ارجاعات واقعی داشت، کلیگویی میکند و همین محافظهکاری پاشنه آشیل آن شده است.

و نهایتا درباره سریال «سودا» به این نکته اشاره شده که به مفاسد اقتصادی و مسالهای به نام رانت، پررنگتر از دیگر سریالها پرداخته. این سریال هم مثل «آقازاده» یک مامور دارد که میخواهد مفسدان را افشا کند. با این حال، نه قصه آن جذاب است و نه ارجاعات آن قابل استناد. با کلیگویی نمیتوان به موفقیت سریالی چون «آقازاده» رسید.