نشست خبری «خائن کشی» با حضور عوامل فیلم و در نبود مسعود کیمیایی سازنده فیلم در سالن همایشهای برج میلا برگزار شد.
علی اوجی تهیه کننده فیلم خائن کشی پیرامون عدم حضور مسعود کیمیایی و امیر آقایی توضیح داد: علت برگزاری این نشست بدون حضور مسعود کیمیایی بهدلیل احترام به اهالی رسانه است. آقای کیمیایی تحت عمل جراحی قرار گرفته بود و به همین علت نتوانست در نشست حضور پیدا کند. امیر آقایی نیز به دلیل ابتلا به کرونا نتوانست در میان ما باشد.
اما مهران مدیری در تکمیل صحبتهای اوجی گفت: جراحی پای مسعود کیمیایی بهانه است و او دوست نداشت در نشست حاضر باشد.
اوجی درباره غیبت مسعود و پولاد کیمیایی در جشنواره بیشتر توضیح داد و عنوان کرد: کنارهگیری پولاد کیمیایی به دلیل اختلافاتی بود که قبلتر وجود داشت. مسعود کیمیایی هم، نامهای نوشت و همه چیز را توضیح داد. از آنجا که جشنواره بسیار جوان است، کارگردانی با ۵۵ سال سابقه، طبیعی است که نخواهد در معرض قضاوت قرار بگیرد.
مدیری در مورد بازی اش در این فیلم در مقایسه با «درخت گردو»، گفت: در مورد فیلم «درخت گردو» که باید بگویم اصلا آن نقش برای من نبود و بازیام افتضاح بود. اما درباره این فیلم مگر می شود که تو با مسعود کیمیایی کار کنی و بد بازی کنی. کیمیایی بازیگر را راهنماییهای عجیبی میکند. به نظرم هر بازیگری باید حداقل یک بار با مسعود کیمیایی کار کند. ما در مورد همه چیز با آقای کیمیایی گپ میزدیم. او آدم بسیار با دانشی است و من بعضی مواقع یواشکی میرفتم کنار مانیتور از ایشان قاب بندی یاد میگرفتم.
او درباره احتمال دریافت سیمرغ برای بازی در این فیلم، گفت: اگر سیمرغ بدهند، خب میبرم! به هر حال هر کسی دوست دارد و این احساس به آدم دست میدهد که کارش را درست انجام داده است.
مدیری در واکنش به تمجیدها از بازیاش در این فیلم، عنوان کرد: همه ما در همه حرفهها هرچقدر جلوتر میرویم و بیشتر تجربه کسب میکنیم، پخته تر می شویم. خودم معتقدم که بازی ام نسبت به سالهای قبل بهتر و پختهتر شده. اما بخش دیگری به هدایت مسعود خان کیمیایی برمیگشت که راهنماییهایش خیلی خاص و استثناست و برای من جنبه آموزشی داشت که شیوه کار کردن با بازیگر را بیشتر یاد بگیرم.
او تاکید کرد: من از همه عوامل خواهش کردم که این نشست را برگزار کنیم برای اینکه اگر این نشست برگزار نمیشد، نبود آقای کیمیایی به چشم نمیآمد. هیچ کس متوجه نمی شد آقای کیمیایی نیست! اینجوری معلوم شد که آقای کیمیایی خواستند که نباشند.
علی اوجی تهیه کننده «خائن کشی» نیز در پاسخ به این سوال که آیا بخشهایی از فیلم حذف شده، توضیح داد: مسعود کیمیایی در دو نسخه خائن کشی را فیلمبرداری کرد که نسخه اول ۱۲۰ دقیقه و سینمایی بود و نسخه دوم که طولانیتر است برای پخش سریالی در نظر گرفتند.
سارا بهرامی نیز اظهار کرد: حضور در کنار مسعود کیمیایی باعث شد شاهد این بازی از من بر پرده باشید.
حمیدرضا آذرنگ، بازیگر خائنکشی نیز در مورد نقش کوتاه خود در این فیلم گفت: خیلی خوشحالم که این حسرت مثل بسیاری از حسرتهای دیگر در دلم نماند و کنار مسعود کیمیایی این تجربه غزلآمیز را زندگی کردم
اوجی درباره پرداختن به داستان مهدی بلیغ مطرح کرد: این که داستان درباره زندگی مهدی بلیغ است صرفا گمانهزنی مطبوعات بوده است. مسعود کیمیایی درباره بلیغ سناریو داشت اما من از اوخواهش کردم که سناریو را دوباره بازنویسی کند و این بار مهدی بلیغ در کار نقشی نداشته باشد.
او همچنین درباره هزینه ساخت این فیلم توضیح داد: شایعاتی دیدم مبنی بر این که فیلم برای برند اولمارکت است اما این اثر کاملا با هزینه شخصی ساخته شده است.