جهانگیر کوثری مجری و برنامه ساز سابق تلویزیون و تهیهکننده فعلی سینما در گفت و گویی به انتقاد از مدیران تلویزیون پرداخت آنها را بی سواد و کار نابلد معرفی کرد.
به گزارش فیلمنیوز، جهانگیر کوثری که در دهه 60 و 70 به عنوان مجری، گزارشگر و برنامه ساز در تلویزیون فعال بود در گفت وگویی با «سینما سینما» به انتقاد از عملکرد ضعیف مدیران صدا و سیما پرداخت و از سیاستهای آنها در زمینه برنامه سازی انتقادکرد و گفت :« تعداد زیادی از کارگردانان خوبمان از تلویزیون رفتند، چون دیگر زور و توانی برای کار کردن نداشتند؛ حال در سینما فعالیت میکنند و از بهترین کارگردانان جهان هستند. ما افراد ماهر بسیاری را در حوزههای مختلف داریم که خانهنشین شدهاند. امثال ایرج طهماسبها زیادند، چرا نباید در تلویزیون کار کنند؟ همگی ناشی از تنگ نظری یکسری از افراد است که به دلیل خودخواهی خودشان جامعه را به سمت بدی کشیدهاند. هیچکس را راه نمیدهند. فقط میخواهند خودشان بسازند. سوادش را هم ندارند.»
او در ادامه مدیران تلویزیون را آدمهای فرصت طلبی معرفی کرد که فقط به فکر حفظ موقعیت و صندلیشان هستند :« در نحوه مدیریتها تنگنظری وجود دارد. جامعه ۹۰ میلیونی را نمیتوان تقسیم بندی کرد. برخی میخواهند این تقسیمبندی را به نفع خود انجام دهند تا فقط خودشان سود ببرند. در حال حاضر مردم در همه طیفها ناراحتاند. چرا؟ چون مدیریت نشده است. باید برای همه طیفها و شغلها برنامهسازی شود.»
کوثری در این گفت وگو به یک سو نگری تلویزیون در زمینه ساخت سریال اشاره کرده و گفته :« کارشناسان باید نیاز عمومی جامعه در زمینه سریالسازی را بررسی کنند اما عملا این اتفاق نمیافتد و ما شاهدیم که فقط سریالهای مذهبی ساخته و نمایش داده میشوند. سریالهای مذهبی بسازید اما به طبقات مختلف و به مسائل روز جامعه هم بپردازید. باید در برنامهریزیهای صدا و سیما همه اقشار جامعه در نظر گرفته شوند اما اینطور نیست.»
او در پایان صحبتهایش حذف آدمهای متخصص از عرصه برنامه سازی را ناشی از ترس مدیران دانسته و گفته است :«آنها ترجیح میدهند مردم در سطح شعار زدگی باقی بمانند و هر کسی که ذرهای تخصص و شعور در زمینه فرهنگی دارد را کنار میگذارند که ناشی از ترس در حوزه رشد فرهنگی است.»