سینمای ایران صاحب یک سوپرمن جدید شده ، بازیگری که حالا یکی از امیدهای گیشه است و تهیه کنندگان و کارگردان ها می توانند با حضور او دلشان بابت فروش قرص باشد. او کسی نیست جز بهرام افشاری.
به گزارش فیلم نیوز ، وقتی وارد صحنه می شد ، به یکباره نگاه ها را به سمت خود می کشید. قد و بالای بلند او نظرها را به سمتش جلب می کرد اما بعد از گذشت دقایقی از حضورش بر روی صحنه مخاطب مجذوب بازی جذاب و درستش می شد . خیلی از مخاطبان در آن سال ها نام او را هم نمیدانستند؛ تئاتر بین های حرفه ای همان وسط اجرا کورمال کورمال نگاهی به بروشور میانداختند تا ببیننند بازیگری که اینچنین صحنه را دستش گرفته نامش چیست و آن هایی هم که گذری به تماشای تئاتر او نشسته بودند و به اهمیت بروشور واقف نبودند تا نام او را کشف کنند با گفتن این جمله که :«اون بازیگر قد بلنده چقدر خوب بود ، عجب بازیگریه.» از بازی او یاد می کردند. اینها واکنشهای معمول و طبیعی همه کسانی بود که در سال های قبل از معروفیت بهرام افشاری به تماشای بازی او در تئاترهای «پاییز»، «مرد بالشی»، «شایعات» و …. نشسته بوند.
اصلا بهرام افشاری از روی صحنه تئاتر و با درخشش در همین نمایش ها توسط رضا درمیشان و بعدها منوچهر هادی شناسایی و برای بازی در فیلم های «عصبانی نیستم» و «به کارگر ساده نیازمندیم» انتخاب شد.
او توسط این کارگردانها کشف شد و به پرده سینما راه پیدا کرد، اما نقطه عطف او در عرصه تصویر و جاییکه برای مخاطب عام شناخته شد سریال «پایتخت» بود. بعد از حضوری کوتاه در پایتخت 2 و ایفای نقش برادر «بهبود» او در فصل پنجم با نقش «بهتاش فریبا» توانست به آن محبوببیتی که یک بازیگر با رسیدن به مرز ستار شدن نیاز دارد دست پیدا کند.
بعد از بازی در این سریال، کارگردان ها و تهیه کنندگان سینما به سمتش آمدند تا از این محبوبیت جهت کسب منافع خودشان بهره ببرند. اما فرق بازیگران برآمده از تئاتر با بازیگرانی که با حضور در سریال ها و مجموعه های کمدی تلویزیونی مطرح شده اند این است که بلافاصله عنان کار را دستشان می گیرند تا تبدیل به کالای مصرفی نشوند. یعنی سعی میکنند انتخابی داشته باشند که به سمت کلیشه شدن نروند. آفتی که معمولا گریبان بازیگران کمدی را میگیرد و خیلی زود آن ها را از دورن خالی می کند.
افشاری از همین رو در اوج دورانی که با پیشنهادهای کمدی ریز و درشت مواجه است ، بازی در فیلم «صحنه زنی» را قبول می کند. فیلمی که در آن با ایفای یک نقش جدی و خشن بار دیگر توانایی هایی خود را به رخ می کشد و نشان میدهد که صرفا یک کمدین نیست. قبول نقشهای جدی در سریال های «دل» و «میدان سرخ» علیرغم ضعیف بودن هر دو اثر هم در همین راستاست. او برای حفظ موقعیت خود به عنوان یک بازیگر توانا پیوندش را همچنان با تئاتر حفظ می کند و دو تئاتر «جوجه تیغی» و «چه کسی جوجه تیغی را کشت» را روی صحنه می برد تا همچنان توانایی هایش را به رخ بکشد.
بهرام افشاری حالا توانسته با مدیریت درست خود و انتخاب های حساب شدهاش به یک موقعیت تثبت شده در سینما برسد. فیلم هایش طی دو نوروز متوالی به بمب گیشه تبدیل شده اند. فروش این فیلم ها نشان میدهد که مخاطب برای دیدن فیلمی از بهرام افشاری حاضر است بلیت بخرد و به سینما برود. این یعنی اینکه او حالا یک ستاره صاحب گیشه است.