رضا رشیدپور از اجرای «سیم آخر» انصراف داد و شنیدهها هم حاکی از این است که «پاورقی» با اجرای محمدرضا شهبازی قرار است ادامه پیدا کند. در این بین رئیس صداوسیما هم اعلام کرده جای چهرههای مطرحی که سبک زندگی خصوصی و اجتماعیشان با چارچوبهای این رسانه هماهنگی ندارد در تلویزیون نیست و باید دنبال استعدادهای جدید باشند.
به گزارش فیلمنیوز، پس از اعتراض محمدرضا شهبازی، مجری برنامه «پاورقی» به خبر بازگشت رضا رشیدپور به برنامه «سیم آخر» و اجرای مسابقه «پانتولیگ» توسط محمدرضا گلزار، خیلیها به تغییر رویه صداوسیما و تلاش برای بازسازی وضعیت نامساعد فعلی اشاره کردند و حتی از تیترهایی مثل آشتیکنان صداوسیما با سلبریتیها و همچنین ناجی شدن گلزار و رشیدپور برای بهبود اوضاع تلویزیون صحبت به میان آوردند.
در این بین اما بازار مخالفتها داغ شد و برخی از مدیران صداوسیما و رسانهها به بازگشت این چهرهها واکنش نشان دادند. خلاصه نتیجه این شد که شهبازی با انتشار یک ویدئوی گلایهآمیز از اجرای «پاورقی» خداحافظی کرد و رشیدپور هم بلافاصله گفت که به این رسانه برنمیگردد.
رشیدپور در صفحه اینستاگرامش، علت نپذیرفتن اجرای «سیم آخر» را فضای دوقطبی موجود در جامعه عنوان کرد و نوشت: «در موقعیت حاضر احساس میکنم حضور من به جای آنکه سببساز نشاط یا امید باشد، دستمایه تشویش ذهن مخاطب و تشدید دوقطبیهای غمانگیز خواهد شد. آفت بزرگ برای کشور عزیزمان همین حاشیهها و دوقطبیسازیها و … است. بنابراین ضمن تقدیر مجدد از مدیران گرامی به ویژه مدیران ارجمند شبکه سه سیما که صادقانه برای این رخداد تلاش کردند، همچنین قدردانی فراوان از همکاران بینظیرم در شبکه سه و بهویژه مسابقه «سیم آخر»، توفیق این خدمتگزاری را به زمانی مناسبتر موکول میکنم.»
بعد از این بود که روابطعمومی «پاورقی» از ادامه پیدا کردن این برنامه خبر داد و گفت: «در موضوع کنارهگیری آقای شهبازی از اجرای برنامه پاورقی و اتفاقات حواشی آن، صحبتهایی در حال انجام است تا انشاءالله با قولهایی که داده شده، برنامه پاورقی با حضور وی، پرقدرت به راه خود ادامه داده و در خدمت شما عزیزان باشد.»
در این بین اظهارات امروز پیمان جبلی، رئیس صداوسیما در جمع خبرنگاران هم حاکی از این است که گویا تلویزیون تمایلی به بازگشت چهرههای مطرح ندارد. جبلی گفته: «ما در یک سال اخیر در برنامههایی که در مناسبتهای مختلف داشتیم مانند شب یلدا، شب تحویل سال نو، ایام ماه رمضان و ایام ماه محرم و سایر عرصهها اثبات کردیم که نیاز به چهره های هنجارشکن و عنود و لجباز نداریم و عملا برنامههای خود را با چهرههایی که از محبوبیت خوبی برخوردار شدند ادامه دادیم.»
رئیس صداوسیما گفته که رسانه ملی چهرهها را دستهبندی میکند و فقط فرصت را در اختیار کسانی قرار میدهد که عناد و لجبازی و اصرار بر حرکت خلاف قواعد و هنجارهای جامعه را نداشته باشند. نهایتا تاکید کرده که به جای دست گذاشتن روی چهرههایی که سبک زندگی خصوصی و اجتماعیشان متناسب با چارچوبهای تلویزیون نیست، قصد دارند دنبال استعدادهای جدید باشند.
خلاصه اینکه درحال حاضر به نظر میرسد با این اتفاقها فعلا نمیتوانیم منتظر بهبود اوضاع تلویزیون باشیم.