چهارشنبه 9 آبان سه فیلم سینمایی «صبحانه با زرافهها» به کارگردانی سروش صحت، «شبگرد» به کارگردانی فرزاد موتمن و «باغ کیانوش» به کارگردانی رضا کشاورز حداد به جمع فیلمهای اکران اضافه خواهند شد؛ یک فیلم کمدی، یک جنایی و یک فیلم متعلق به سینمای کودک و نوجوان. با اکران این فیلمها پای بازیگران محبوب زیادی از جمله بهرام رادان، هوتن شکیبا، پژمان جمشیدی، هادی حجازیفر، امیر آقایی و … به سینما باز خواهد شد.
به گزارش فیلمنیوز، با شروع اکران این سه فیلم از چهارشنبه 9 آذر، نگاهی اجمالی داریم به پیشینه فعالیت بازیگرانی اصلی این فیلمها .
بهرام رادان | صبحانه با زرافهها
بهرام رادان سالهاست به عنوان ستاره سینما شناخته میشود. او برای نقشآفرینی فیلمهای «شمعی در باد» به کارگردانی پوران درخشنده و «سنتوری» به کارگردانی داریوش مهرجویی موفق به کسب دو سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر شده. انواع و اقسام نقشهای مختلف از او به خاطر داریم که اکثر آنها متعلق به سینمای اجتماعیاند. خیلی کم او را در آثار کمدی دیدهایم. «بارکد» به کارگردانی مصطفی کیایی و «آتشبس2» به کارگردانی تهمینه میلانی جزو آثاری بود که رادان بهواسطه بازی در آنها قدمهایی در عرصه کمدی برداشت. رادان در «صبحانه با زرافهها» برای اولین بار است که با سروش صحت همراه شده و ایفاگر یکی از نقشهای اصلی فیلم است. با اینکه جنس بازیاش به نسبت با سایر بازیگران متفاوت است اما با منطق فیلم همراه شده و بهطور کلی توانسته خیلی خوب با این فضا ارتباط بگیرد و در ارتباط با سایرین امضای جدیدی از خود به ثبت برساند. معنای اصلی فیلم در نقطه پایانی به واسطه نقشی منتقل میشود که بهرام رادان ایفاگر آن است.
هوتن شکیبا | صبحانه با زرافهها
هوتن شکیبا قبل از اینکه با «لیسانسهها» به شهرت برسد، در تئاتر چهره شناخته شدهای بود و در فیلمهایی مثل «شب بیرون»، «حق سکوت» و «طبقه حساس» بازی کرده بود. نام شکیبا با صداپیشگی عروسک دیبی در «کلاهقرمزی» سر زبانها افتاد و بعد از آن با بازی در نقش حبیب سریال «لیسانسهها» به کارگردانی سروش صحت به شهرت رسید. حبیب به خاطر ویژگیهای منحصربفردش یکی از مهمترین شخصیتهای سهگانه «لیسانسهها» بود. پسر جوانی که نه آداب و معاشرت بلد بود، نه تیپ و قیافه درست و حسابی داشت و نه هوش بالایی در او دیده میشد اما به خاطر ثروت پدرش، خودش را در جایگاهی والا میدید. در عین اینکه رفتارش همه را حرص میداد اما عامل اصلی جذابیت سریال بود. بعد از موفقیت شکیبا در این سریال بود که حضورش در فیلمها و سریالهای مختلف پررنگ شد. شکیبا در چند سال اخیر جایگاه ویژهای در سینما بهدست آورده و اکثر فیلمهایش به آثار پرمخاطبی تبدیل شدهاند. او حالا مجددا در «صبحانه با زرافهها» با سروش صحت همکاری کرده است و ایفاگر یکی از نقشهای اصلی است. در موقعیتهای حساس، رفتاری از خود بروز میدهد که باتمام جدیت، باعث خنده مخاطبان میشود.
پژمان جمشیدی | صبحانه با زرافه
پژمان جمشیدی اولین قدمش را در بازیگری به واسطه حضور در آثار سروش صحت برداشت. سال 1390 در سریال «ساختمان پزشکان» نقش کوچکی بازی کرد که چندان دیده نشد، اما چند وقت بعد با بازی در نقش اصلی سریال «پژمان» خیلی زود توانست توجهها را جلب کند و به محبوبیت برسد. او براساس فیلمنامه پیمان قاسمخانی در این سریال نقش فوتبالیست بازنشستهای را بازی کرد که بعد از سالها بازی حالا دیگر تیمی او را نمیپذیرفت. پژمان چنان در این نقش موفق ظاهر شد که خیلی زود به شهرت رسید و به طور رسمی وارد عرصه بازیگری شد؛ بازیگری پرکار که در بسیاری از آثار کمدی رد و نشانی از او را میتوان پیدا کرد. پژمان در فیلم «جهان با من برقص» یک بار دیگر با سروش صحت همکاری کرد؛ یک همکاری موفق که به خلق اثری خوشساخت منجر شد. او حالا در «صبحانه با زرافهها» یکی از بازیگران نقش اصلی است؛ دامادی که ماجراهای اصلی سر عروسی او رخ میدهد و اصلا مشکلاتی برای او به عنوان داماد به وجود میآید باعث میشود همه به تلاطم بیفتند.
هادی حجازیفر | صبحانه با زرافهها
هادی حجازیفر یکی از مهمترین برگ برندههای فیلم «صبحانه با زرافهها» است و در نقش دکتر ظاهر شده. علاوه بر فیلمنامه درخشان سروش صحت و ایمان صفایی و شخصیتپردازی کاراکتر دکتر، خود حجازیفر هم به دلیل برخی ویژگیها وزنی چندبرابر به دکتر داده است. درست است که دیرتر از سایرین وارد میشود و هنگام شروع نقش، همه تا حدی با فضای کمدی این فیلم اخت شدهاند اما با ورودش روح تازهای به فیلم میدهد. این اولین همکاری هادی حجازیفر با سروش صحت است و بازیاش در این نقش به شدت مورد توجه قرار گرفته. هادی حجازیفر اولین بار سال 1394 با بازی در نقش احمد متوسلیان فیلم «ایستاده در غبار» به کارگردانی محمدحسین مهدویان به میدان آمد. از آنجایی که فیلم حالت مستندگونه داشت و دیالوگی از زبان خود حجازیفر نمیشنیدیم، آنطور که باید این ویژگی خاص بازی او را نمیدیدیم. با این حال از آنجایی که خود فیلم از جنس زندگی واقعی بود، او را کاملا در این نقش باورش کنیم. از «ماجرای نیمروز» بود که حجازیفر امضای خودش را به نمایش گذاشت و ثابت کرد میتواند در جدیترین نقشها هم لبخند روی لب مخاطبانش بیاورد؛ امتیازی که باعث شد از فیلمهای کمدی هم سر دربیاورد و در آنها هم موفق شود. او حتی در فیلمهای کمدیاش هم ایفاگر شخصیتی جدی است و با ایجاد تضاد میان جایگاه شخصیت و موقعیتی که در آن قرار میگیرد خنده روی لبها میآورد.
بیژن بنفشهخواه | صبحانه با زرافهها
بیژن بنفشهخواه سابقهای طولانی در ایفای نقشهای کمدی دارد. سابقه حضورش در تلویزیون به اوایل دهه هفتاد و مجموعه «پسر بابا» برمیگردد. پس از حضور در جنگهای کمدی مختلف، در مجموعههایی مثل «عید آن سالها»، «این چند نفر»، «بدون شرح»، «باغچه مینو» و … هم موفق ظاهر شد و حضورش را در این عرصه تثبیت کرد. بنفشهخواه بازیگر پرکاری است اما تمام کارهایش آثار قابل قبولی از آب درنیامدهاند. او سال 1390 با بازی در مجموعه «ساختمان پزشکان» به کارگردانی سروش صحت، جنس دیگری از کمدی را تجربه کرد. بازی او در نقش دکتر زیبایی در کنار بهنام تشکر به چشم آمد و مورد توجه قرار گرفت. بعد از آن بود که با بازی در سریال «پژمان»، وجه دیگری از بازیاش را به نمایش گذاشت. بنفشهخواه سال 1395 با نقش دکتر محمود مهاجر در سریال «لیسانسهها» بار در مرکز توجهها قرار گرفت و این جایگاه را در فصل دوم و سوم این سریال هم حفظ کرد. پس از آن نقشی ویژه در سریال «مگه تموم عمر چند تا بهاره» به عهده گرفت. حالا هم در فیلم «صبحانه با زرافهها» نقش شاهین، مغز متفکر جمع را دارد. اوست که مدام پیشنهادهای عجیب میدهد و همه را توی دردسر میاندازد.
امیر آقایی | شبگرد
فرزاد موتمن سه سال بعد از ساخت فیلم کمدی «چشموگوشبسته»، سال 1400 فیلم جدیدش را با نام «شبگرد» کارگردانی کرد؛ فیلمی که نقش اصلی آن در اختیار امیر آقایی است. امیر آقایی استاد بازی در نقشهای متفاوت است و این اواخر با بازی در فیلمهایی مثل «شب، داخلی، دیوار» به کارگردانی وحید جلیلوند و همچنین بازی در سریالهای «آقازاده» و «خونسرد» و … بار دیگر در مرکز توجهها قرار گرفت. او سال 1400 در چهار فیلم «خائنکشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی، «بیمادر» به کارگردانی مرتضی فاطمی، «خط نجات» به کارگردانی وحید موسائیان و «شبگرد» به کارگردانی فرزاد موتمن بازی کرد. این فیلم متقاضی شرکت در جشنواره فجر بود اما توسط هیئت انتخاب پذیرفته نشد. البته با توجه به شناختی که نسبت به آثار فرزاد موتمن داریم، میتوانیم پیشبینی کنیم که فیلم باب طبع مخاطبانی خاص است. البته حضور امیر آقایی در هر صورت میتواند برگ برنده خوبی برای این فیلم باشد. آقایی در این فیلم با احسان امانی، روشنک گرامی و مهشید افشارزاده همبازی است/
شهرام حقیقتدوست | باغ کیانوش
سابقه محبوبت شهرام حقیقتدوست به دو دهه قبل و بازی در سریال «خط قرمز» به کارگردانی قاسم جعفری در سال 1380 برمیگردد. بعد از «خط قرمز» برای بازی در فیلم سینمایی «جنایت» به کارگردانی محمدعلی سجادی هم کاندیدار تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول از جشن خانه سینما شد. در این سالها در فیلمها و سریالهای مختلفی بازی کرد که بعضی از آنها آثار قابلقبولی بودند و باعث شدند بار دیگر بازیاش به چشم بیاید. «خداحافظ بچه»، «مختارنامه»، «شوق پرواز»، «شاهگوش» و … در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی از جمله مهمترین آثارش بودند. حقیقتدوست این اواخر در چند نقش مهم در سریالهای «مرداب» به کارگردانی برزو نیکنژاد و «خونسرد» به کارگردانی امیرحسین ترابی بازی ظاهر شد و توجهها را پس از سالها مجددا به خودش جلب کرد. بازی او در فیلم سینمایی «قاتل و وحشی» به کارگردانی حمید نعمتالله هم هنوز دیده نشده. او سال گذشته با دو فیلم «باغ کیانوش» و «قلب رقه» در جشنواره فجر حضور داشت. در «باغ کیانوش» به کارگردانی رضا کشاورز حداد نقش مردی بداخلاق و ترسناک را بازی کرده؛ مردی به نام کیانوش که بچهها میترسند به باغش نزدیک شوند. او باغی پر از میوه دارد و بچهها وسوسه میشوند یکشب به باغش دستبرد بزنند. همزمان یک خلبان عراقی در این باغ سقوط میکند و زندگی کیانوش با همراهی بچهها تغییر میکند.
عباس جمشیدیفر | باغ کیانوش
عباس جمشیدیفر بارها و بارها در فیلمها و سریالهای مختلف توانمندیاش به نمایش گذاشته و این روزها علاوه بر شبکه نمایش خانگی در سینما هم جایگاه ویژهای به دست آورده است. او امسال در «تمساح خونی» با همراهی جواد عزتی به موفقیت بالایی دست پیدا کرد و با دو فیلم کمدی «قیف» به کارگردانی محسن امیریوسفی و «شهسوار» به کارگردانی حسین نمازی هم توانست به نقطه قوتی برای این آثار تبدیل شود. درحالی که هنوز دو فیلم از او روی پرده سینماهاست، فیلم «باغ کیانوش» هم به کارگردانی رضا کشاورز حداد با بازی او روی از فردا روی پرده خواهد رفت؛ فیلمی متعلق به سینمای کودک و نوجوان که بخش مهمی از ماجراهایش توسط بازیگران نوجوان پیش میرود. عباس جمشیدیفر یکی از بازیگران مشهور فیلم است. او اینبار هم مثل همیشه بار اصلی شیرینی فیلم را برعهده دارد. جمشیدیفر با اینکه به اقتضای فیلم بارها در موقعیتهای سخت قرار میگیرد اما سعی میکند شیرینی ذاتیاش را حفظ کند و حتی در بحرانیترین شرایط هم رفتاری بامزه دارد. همین هم به نقطه قوت فیلم بدل شده است.