محمود گبرلو، منتقد، برنامهساز و مجری اسبق برنامه «هفت» در برنامه «جام جم» شبکه یک، به عملکرد مدیران تلویزیون در حذف چهرههای مطرح و سپردن کارها به دست جوانانی متعهد اما بیتجربه گلایه کرد و گفت تلویزیون درحال حاضر به دست افرادی اداره میشود که معتقدند صداوسیما مال حزباللهیهاست و کس دیگری سهم و حقی از آن ندارد.
به گزارش فیلمنیوز، بعد از اعتراض حامد عنقا به عملکرد مدیران فعلی صداوسیما، روز گذشته محمود گبرلو، منتقد، برنامهساز و مجری اسبق برنامه «هفت» هم در برنامه «جام جم»، از وضعیت فعلی تلویزیون گلایه کرد.
گبرلو مشکل اصلی ضعف سریالها و برنامههای روی آنتن را مدیریت فعلی تلویزیون دانست و گفت: «افرادی سرکار آمدهاند که جوان و متعهد و انقلابی نام دارند اما نه تجربه کار در تلویزیون را دارند و نه تخصص سریال سازی. این افراد بعضا یک بار داخل استودیو هم نیامدهاند اما حالا در مقام تصمیمگیر و مدیریت نشستهاند. در دوره آقای جبلی تیم جدیدی وارد صداوسیما شدهاند و به نوعی اعلام کردند همه گذشتهها نابلد و غیر متعهد بودند و باید از نگاههای جدید، جوان و خلاق استفاده کنیم. این در شعار خوب است اما وقتی وارد میدان عمل میشویم، میبینیم اصلا این نیست.»
او توضیح داد که دوران افول سریالسازی در تلویزیون از دوران عبدالعلی علیعسگری شروع شد و این پرسشها را مطرح کرد: « در دو سال گذشته چه سریال جذابی تولید شده که درباره آن حرف بزنیم؟ کدام هنرمند محبوب برای کار به صداوسیما دعوت شده؟ آقای تنابنده و عطاران و مهران مدیری کجا هستند؟»
گبرلو صراحتا اعلام کرد که مردم درحال حاضر تولیدات تلویزیون را دوست ندارند و شرایط سریالسازی در این رسانه خوب نیست. او توضیح داد: « اینکه مردم می نشینند پای تلویزیون و سریال نگاه میکنند بخشی از آن به جهت علاقهای است که مردم به تلویزیون دارند و در چینش خانه یکی از اعضای خانواده است و آن را قبول دارند. تلویزیون را روشن میکنند و میخواهند سرگرمی، تفریح و تعامل داشته باشند اما میبینند که سریالها برای آنها جذاب نیست. چه کسی مقصر است جز مدیریت صداوسیما؟ سیستم های نظارتی کجا هستند؟ این مدیران فقط باید صندلی را اشغال کنند و حقوق بگیرند؟ یا با تخصص و تعهد، هدایت تولیدات را هم عهده دار شوند؟»
این برنامهساز از ورود جوانان غیر متخصص به تلویزیون به مدیریت جبهه پایداری صحبت به میان آورد و گفت: «یک عده جوان غیرمتخصص را اتوبوسی وارد صداوسیما کردهاند. همین آقای جلیلی برنامه ما را تعطیل کرد، چون قرار بود هنرمندان روبروی هم بنشینند و باهم گفتگو کنند. حالا همین ایشان اجازه تعامل با هنرمندان را نمیدهد. چرا چون مثل آن خانم معتقدند صداوسیما مال حزباللهی هاست و کسی دیگری سهم و حقی ندارد. وقتی سریال ضعیفی تولید و پخش میشود مدیران باید پاسخگو باشند نه اینکه اشکالات را متوجه هنرمند و تهیه کننده و نویسنده و کارگردان بدانند.»
باید دید حضور برنامهسازان و سریالسازان سابق تلویزیون در برنامه «جام جم» و این گفتوگوهای چالشی درباره ضعف عملکرد مدیران فعلی صداوسیما به جایی هم خواهد رسید یا خیر.