مسابقه «تماس» با اجرای سیاوش طهمورث بهانه ای شد تا به مرور عملکرد بازیگرانی بپردازیم که طی این سال ها کار اجرا را هم تجربه کرده اند. به دلیل تعدد افرادی که از بازیگری وارد این عرصه شده اند، گزارش را در سه قسمت ارائه می کنیم. قسمت اول روز گذشته منتشر شد. در این قسمت عملکرد سیاوش طهمورث، سیامک انصاری، پوریا پورسرخ، کامبیز دیرباز، مجید صالحی و… مورد بررسی قرار گرفت. در قسمت دوم عملکرد شش بازیگر دیگر مورد بررسی قرار گرفته است.
محمدرضا گلزار/ برندهباش و هفتخان
مهمترین ویژگی محمدرضا گلزار بــرای اجرای «برندهباش»، محبوبیت او به عنوان ستاره سینما بود. هرکس دیگری جای گلزار مسابقه «برنده باش» را اجرا میکرد، مردم برای تماشای مســابقه تا این حد ترغیب نمیشدند. گلزار درباره سوالها اطلاعات خوبی داشت و سعی میکرد علاوه بر پاسخ سوالها، آوردهای هم برای مخاطبان داشته باشد. گهگاه با شوخیها یا نگاههایش فضا را تلطیف میکرد اما در عین حال متین و باوقار اجرا میکرد. با وجود تجربه موفق اجرای «برنده باش»، در اجرای مسابقه «هفتخان» موفقیت چندانی نداشت. البته زیاد هم به اجرای گلزار برنمیگشت و جنس مسابقه به حالوهوای یک پلتفرم نمیخورد به همین جهت هم چندان دیده نشد.
سام درخشانی/ ایران
سام درخشانی سال 1398 برای اولین بار اجرای مسابقه «ایران» شبکه یک را به عهده گرفت. درخشانی از اواخر دهه هفتاد به عنوان بازیگر موفق سینما و تلویزیون توانست تواناییاش را اثبات کند اما برخلاف بازی موفقش، تجربه قابل قبولی در اجرا به دست نیاورد. هیجان این بازیگر برای اجرای این برنامه کافی نبود و بعضی جاها تصنعی رفتار میکرد. خودش هم در مصاحبهای گفته بود که ادعایی برای اجرا ندارد و مسابقه ایران اولین و آخرین مسابقهای است که اجرا کرده است. چون نه علاقهای به اجرا دارد و نه انرژی برای ادامه آن. حتی گفته بود در قسمت اول آنقدر اذیت شده و تحت فشار قرار گرفته که نزدیک بوده گریهاش بگیرد و اگر دست چک همراهش بود، همان مبلغی که گرفته بوده را برمیگردانده و میرفته.
سروش صحت/ کتابباز
سروش صحت بدون شک بهترین گزینه برای اجرای برنامهای در حالوهوای «کتابباز» است. ویژگی اصلی اجرای سروش صحت، این است که کاملا راحت و صمیمی مقابل مخاطبانش مینشیند و با آنها گپ میزند. خودش علاقه زیادی به خریدن و خواندن کتاب دارد و علاقهاش برای صحبت راجع به نویسندهها و داستانها کاملا از درونش سرچشمه میگیرد. او برای هر مهمان، از محور جدیدی وارد گفتوگو میشود و سعی میکند مصاحبههایش با افراد مختلف شباهتی باهم نداشته باشد. تسلطتش بر کتابها باعث میشود موقع مصاحبه با مهمانها یک ذره هم کم نیاورد. با مهمانهایش از هر طیف و هر عقیده و نظری، راحت گرم میگیرد و حتی راجع به کتابهایی که در سلیقهاش نیست هم با دقت، نظر میدهد.
بهنام تشکر/ شهروند و مافیا
بهنام تشکر پیش از «شهروند و مافیا» تجربهای در اجرا نداشت و برای این مسابقه اولین بار این عرصه را تجربه کرد. خود تشکر در مصاحبهای گفته که اگر مسابقه خلاقانهای به این شکل نبود هیچوقت اجرای یک برنامه را نمیپذیرفته. تشکر از سال 1390 بعد از سالها فعالیت تئاتری در سریال «ساختمان پزشکان» به مخاطبان معرفی شد و از آن به بعد حضورش را به عنوان یک بازیگر عموما نقشهای کمدی در تلویزیون حفظ کرد. بهنام تشکر اولین مجری «شهروند و مافیا» بود. زمانی این بازی را اجرا کرد که نه در تلویزیون و نه شبکه خانگی اسمی از بازی مافیا نبود. با این حال اصول این بازی را به خوبی فرا گرفته بود و بخشی از ساختار مرموز آن شده بود. بسیار جدی اجرا میکرد و حواسش کاملا جمع بود و اجازه تخلف به کسی نمیداد. درست است که علیرام نورایی بعدها «شهروند و مافیا» را با سبک جذابتری پیش برد اما اجرای تشکر در آن دوره بسیار قابل تامل بود.
علیرام نورایی/ شهروند و مافیا
علیرام نورایی از اواسط دهه هشتاد به عنوان بازیگر شناخته شد و اغلب نقشهایی جدی یا مرموز بازی میکرد. او اولین بار سال 1398 برای اجرای «شهروند و مافیا» جایگزین بهنام تشکر شد. در این مدت فصلهای مختلف این مسابقه را در شبکه سلامت اجرا کرده است. زمانی که اولین بار به جای تشکر اجرای برنامه را به عهده گرفت، خیلیها به اجرایش انتقاد کردند و نوشتند نورایی با حرکات اغراقشده خشم ساختگی و بالا بردن صدای خود، قصد دارد هیجان بازی را بیشتر کند و این مسئله باعث شده اجرایش توی ذوق مخاطبان بزند. نورایی رفتهرفته توانست خودش را در قابل این مسابقه جا بیندازد و هم به لحاظ جدیت و هم ایجاد هیجان، به جایگاه قابل قبولی برسد. به نحوی که درحال حاضر حتی میتوانیم بگوییم نورایی بهترین گزینه برای اجرای این مسابقه است و چند درجهای هم بهتر از تشکر اجرا میکند.
حمید گودرزی/ پنج ستاره و کودک شو
حمید گودرزی را بهعنوان بازیگر مطرح دهههای قبل سینما میشناسیم اما سابقه اجرای او به سال 1398 و مسابقه «پنج ستاره» در شبکه پنج برمیگردد. او بعد از اشکان خطیبی به میدان آمد و اجرای ناموفقی داشت. با این حال سال گذشته در مسابقه «کودک شو» جایگزین پژمان بازغی شد. گودرزی در «پنج ستاره» تصویری عصبی، بیحوصله و ناآرام از خودش به نمایش گذاشت. گهگاه شوخیهای عجیب میکرد و با مهمانها برخوردهای تندی داشت. تا جاییکه یکی از برخوردهایش با واکنشهای شدیدی روبهرو شد. به همین دلیل هم وقتی در ادامه فصل چهارم «کودک شو»، بهجای پژمان بازغی،انتخاب شد همه تعجب کردند. گمان اولیه بر این بود که گودرزی توانایی همراهی با کودکان و خانوادهها را ندارد اما چنین اتفاقی نیفتاد و در کمال تعجب اجرای قابل قبول و به نسبت موفقی داشت.
ادامه دارد …