مهدی سلطانی بازیگر نقش دکتر بحری در سریال «آقازاده» درباره شائبههای شباهت این شخصیت با یکی از چهرههای سیاسی، توضیحاتی ارائه کرد.
این بازیگر درباره این که برخی میگویند بحری همان محمد علی نجفی است، در مصاحبه با مستند «بوی خون» گفته:«نه من و نه سازندگان قصدشان بازسازی مستند گونه یک شخصیت واقعی شناخته شده نبود. بحری، شخصیتی بود که با تعامل بین نویسنده بازیگر و کارگردان آفریده شد. البته ممکن است شباهت هایی وجود داشته باشد این شباهت ها ممکن است ذهن ما را به سوی شخص خاصی سوق دهد، اما تفاوتهایی هم هست.» سلطانی ادامه داد:« همین تفاوت هاست که باعث می شود سو تفاهم ها کم رنگ شود. البته هر شخصیت دراماتیکی ممکن است از یک شخصیت و رویداد واقعی الهام گرفته شده باشد که این موضوع در درام نویسی رایج است.»
مهدی سلطانی درباره شخصیت امیر بحری این طور توضیح داد:« بحری یک مرد ۵۵ – ۶۰ ساله است که سابقه شرکت در جنگ را دارد. مانند برخی از جنگ برگشتهها ترجیح داده در سیاست باشد و از این ابزار موثر برای رسیدن به قدرت و ثروت بیشتر استفاده می کند. »
این بازیگر افزود :«در یک کلام، آدم فرصت طلبی است. تفکری ماکیاولیستی دارد که هدف از هر چیزی برایش مهمتر است. همان تفکری را دارد که می گوید هدف، وسیله را توجیه می کند. مثل یک شطرنج باز که وزیرش را قربانی می کند تا بازی را به نفع خودش تمام کند ابایی ندارد حتی اگر در این میان عزیزی قربانی شود.
سلطانی در پاسخ به این سوال که با شنیدن نام آقازاده چه مفهومی به ذهنش متبادر میشود هم گفت:«اختلاس، رانت بازی، مافیا، بی عدالتی، اختلاف طبقاتی.»
این بازیگر درباره تاثیر آقازاده ها در زندگی شخصی آدمها بیان کرد:«بی شک اختلال در تقسیم عادلانه ثروت و نادیده گرفتن شایسته سالاری تاثیر مخربی بر اقتصاد و فرهنگ یک کشور می گذارد و زندگی مردم را سخت تر می کند. این کاری است که با ظهور آقازاده ها شکل می گیرد. بخش مهمی از تورم اقتصادی موجود به آقازاده ها بر می گردد. بخشی از فساد اقتصادی، سیاسی، اداری، رشوه و رانت بازی ها با پول آقازاده ها اتفاق می افتد.»