اکبر زنجانپور، بازیگر مطرح سینما و تئاتر سال 1349 در اولین تجربه بازیاش مقابل دوربین فیلم سینمایی، با گوگوش در فیلم «بیتا» به کارگردانی هژیر داریوش همبازی شده است. زنجانپور در دو سکانس از این فیلم در نقش خواستگار گوگوش بازی کرده است. او گفته که آن زمان با وجود اینکه چهار پنج سال تجربه تئاتر داشته اما مقابل دوربین دستوپایش را گم میکرده و گوگوش و مهین شهابی با او همراهی میکردهاند.
به گزارش فیلمنیوز، اکبر زنجانپور در قسمتی از مصاحبهاش با محمدرضا یزدانپرست در روزنامه شرق، درباره ورودش به سینما و همبازی شدن با گوگوش گفته است. بخشهایی از گفتههایش را مرور میکنیم.
جذابیت نقش | در این فیلم بالاخره با گوگوش ازدواج میکردیم اما آنچه مهم بود این بود که نقش من یک حالت افسردگی مالیخولیایی داشت. به روان شناسی فروید می خورد. گیرهای خیلی خاصی داشت که من قبول کردم بازی کنم.

همراهی گوگوش | من با آقای انتظامی در آن فیلم، سکانس مشترک نداشتم، ولی با خانم گوگوش و خانم شهابی کار داشتیم و الحق و الانصاف هر دو بسیار همراه بودند. درست است که من چهار، پنج سال در تئاتر بودم، اما برای فیلم، دستو پایم را در بعضی جاها گم میکردم. اما آنها خوب بودند و با من بسیار همراهی و همکاری داشتند. همه چیز بسیار خوب بود.
بیادعا بودن گوگوش | با اینکه گوگوش آن زمان ستاره سینما بود اما رابطهمان بسیار خوب بود و اصلا حالت ستاره نداشت. اگر داشت، همان شب اول کار را رها میکردم و میرفتم. هنوز هم همینطور هستم. اصولا حوصله آرتیستبازی ندارم. او اصلا چنین حالتی نداشت. واقعا ایستاد، انگار نه انگار که بیرون او را می شناسند. مثل همکلاسیهای تئاترمان بود.
«بیتا» به کارگردانی هژیر داریوش سال 1349 ساخته شد و سال 1351 روی پرده رفت. گوگوش، مهین شهابی، پروانه معصومی، اکبر زنجانپور، عزتالله انتظامی و … بازیگران این فیلم بودند.